Misa *First Kiss*

Sommige merken staan al een tijdje op mijn wensen lijstje. En komen daar ook moeilijk vanaf. Dan zie ik weer wat anders en dan is het alweer ‘ach komt de volgende keer wel’. Misa is of nou ja eindelijk was zo’n merk.

Ik was al lange tijd nieuwsgierig naar het merk Misa. Toen ik in contact kwam met Nadia van NailPaintLove zag ik dat zij deze lakken ook ging verkopen. Helemaal blij en ondertussen heb ik 1 tot mijn bezit. Ik moet echt zeggen dat het pakketje goed verpakt word. Een stevige bubbeltjes envelop en de flesjes ook nog stevig in papier gewikkeld.Wat mij verbaasde was het grote flesje. De inhoud is 15ml. Lekker Amerikaans! De kwast is rond maar ook iet wat plat. Eigenlijk is het geen ronde maar ook geen platte kwast. Gewoon een fijn kwastje om mee te lakken.First Kiss, is een kleur die ik uitkoos. Hij is hoe kan het ook anders roze. Maar deze barbie roze kleur heeft nog een subtiele toevoeging van shimmers. Door deze shimmers krijgt de lak een mooie blauw/paarse gloed. Met 2 laagjes is deze lak al perfect dekkend en nog een pluspunt… Hij droogt lekker snel!Ja, ik ben om. Ik vermoed dat er wel wat meer van deze lakjes in mijn stash gaan komen! Het is een leuk budget merk wat fijn en goed werkt. Misa is te koop bij NailPaintLove en daar betaal je €5,95 per lakje.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Misa *First Kiss*

 1. Nice kleurtje. Ik zal ook eens een kijkje nemen 😉 Xx
  Mandy onlangs geplaatst…Casuelle Colour Explosion 24-delig oogschaduwpaletjeMy Profile

 2. Ohw wat is ie lief!! En die shimmer…<3
  NailTalk onlangs geplaatst…El Corazon Matte Shine Effect – 162My Profile

 3. Oef dit is echt zo een heerlijk snoepjesroze tint, love it!
  Petra onlangs geplaatst…MakeUp Revolution: Glitter nail polish, Streetcar DesireMy Profile

 4. Wat een mooi lakje!
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…W7 Lightly Toasted ooglookMy Profile

 5. […] koos voor de verandering een roze en mint groene lak. Om precies te zijn Misa – First Kiss en Orly – Gumdrop. Ik vind de kleuren samen echt super schattig en snoepig. Wat vind ik ook […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge