Mint *The Bridal Box*

Indie lakken, soms komen er ineens weer een hoop nieuwe merken uit de lucht vallen. Maar helaas verdwijnen er ook genoeg als sneeuw voor de zon. Dat laatste vind ik enorm jammer! Maar er zit wel een iet wat leuke kant aan zo’n verdwijning.

Wat kan er leuk zijn als er een goed merk verdwijnt? Er komt een final sale met enorm leuke prijzen voor mooie producten. Oke, het is jammer dat je daarna niet nog eens terug kan om nog eens te shoppen. Ieder nadeel heeft zijn voordeel wat ook weer een nadeel kan hebben 😛 Dit alles gebeurde ook bij de lakken van MINT. Ik kocht toch nog een paar mooie lakken, maar helaas zijn ze nu niet meer te koop. Vandaag laat ik jullie The Bridal Box zien!.The Bridal Box bestaat uit 3 verschillende lakken met totaal verschillende samenstellingen. De substantie van de lak is wel wat dun maar als je dit weet kun je er rekening mee houden wanneer je lakt.

I Do, een super licht roze creme lak die dekkend is in 2 a 3 laagjes. De lak droogt snel en is mooi subtiel. Op mijn ringvinger koos ik voor een detail met een reverse stamping.Rue Cler, is een grijze lak met shimmers en macro flakes. Prachtig om te zien. Dekkend met 2 a 3 laagjes en ook weer enorm snel droog. Op mijn ringvinger koos ik voor een detail met waterdecals van Polishaholic. Dirty Shirley, is de knallende van het stel. Een knal roze lak met een mooie blauwe glans. Dekkend met 2 laagjes en ook deze lak droogt weer lekker snel. Op mijn ringvinger koos ik voor een detail met de Incoco Perfect Accent – Runway Ready. Ik vind het enorm jammer dat MINT er mee gestopt is maar ik ben ontzettend blij dat ik nog enkele lakken heb weten te scoren van dit geweldige indie merk!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Mint *The Bridal Box*

  1. Vind Rue Cler echt zo mooi! Prachtig met die shimmer. En de lichtroze is ook cute <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge