Mint Cupcake

Dat er heel erg veel verschillende textuur lakken zijn heb ik jullie echt al veel vaker verteld maar ook al vaak laten zien. Van fijne tot grove en van plain tot glitter textuur alles heeft ook zijn eigen naam. En toen kwam KIKO weer met wat nieuws.

Na de Sugar Matt lakken van KIKO kwamen er ineens de Cupcake lakken. Deze textuur lakken zijn niet plain of met een shimmer erin nee dit zijn creme kleurige lakken met een aantal kleuren glitters erin alsof je de frosting van de cupcake op je nagels hebt. De flesjes van de Cupcake lakken zijn eveneens aan de andere KIKO lakken. 11ml en de kwast is smal plat en enorm soepel.Mint is nummer 655. Op de flesjes staan altijd alleen maar nummers maar na wat onderzoek op internet kom je er al gauw achter dat ieder nummer ook zeker een naam heeft. De mint kleurige basis heeft rode en blauwe spikkels. Echt glitters wil ik ze niet noemen. Met 2 dunne laagjes was de lak mooi dekkend. En de droogtijd… niet heel erg verrassend maar net als bijna alle textuur lakken erg snel!KIKO is niet te koop in Nederland maaaar… Sinds een aantal maanden verzenden ze KIKO wel naar Nederland. Dus mocht je nog geen KIKO lakken tot je bezit hebben en geen winkel in de buurt dan is dit zeker je kans en/of oplossing! Ik betaalde voor deze lak €2,50 in de sale weken.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Mint Cupcake

  1. Wat een super leuk lakje is dit! 😀
    Mirjam onlangs geplaatst…OPI Brazil Minipack You’re So Flippy FloppyMy Profile

  2. Wat een lief lakje!! 🙂
    NailTalk onlangs geplaatst…Bourjois Gradiënt – Nail ArtMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge