Mingle With Kringle

We zijn er bijna hoor. Nog even 2 dagen doorzetten en dan is het voorlopig even weer klaar met kerst en alle kerstcollectie en kerst combi’s en zelfs de kerst nailarts zijn dan weer helemaal van de baan en mogen we weer een jaar wachten tot al deze leuke dingetjes. Voor nu dan ook nog even een hele mooie kerstlak!

DSC_3397-BorderMakerToen de kerstcollectie van China Glaze kwam dit jaar moet ik toch wel zeggen dat ik niet heel erg enthousiast was. Maar toen ik eenmaal de lakken in het echie zag zonder de internet plaatjes vond ik er toch een aantal wel wat boeiender dan gedacht. Zo kwamen er uit eindelijk toch nog een stuk of 4 bij mij thuis.

Minge With Kringle is 1 van die lakjes. Deze lak leek mij eerst helemaal niet boeiend maar na hem gezien te hebben wou ik hem echt graag hebben. Het is een super mooie lak met enorm veel gouden shimmers erin. Hierdoor krijgt ie net wat extra’s. De flesjes van deze kerstcollectie zijn gelijk aan de normale flesjes van China Glaze en bevatten 14 ml. De kwast is ook zoals gewend, mooi rond.

DSC_3398-BorderMaker

Mingle With Kringle is in 1 laagje heel mooi dekkend. Een 2e laagje zou kunnen om de houdbaarheid net wat langer te houden maar eerlijk na de kerstdagen wil ik toch weer wat anders ;). De lak droogt erg mooi op en erg egaal.

DSC_3324-BorderMaker DSC_3325-BorderMaker DSC_3328-BorderMaker

China Glaze Happy HoliGlaze collectie is te koop bij de bekende webshops zoals Enchantra en PrettyPolish. Deze lakken kosten zo rond de €5,95.

Liefs Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Mingle With Kringle

  1. deze draag ik toevallig vandaag XD

  2. Een hele mooie goude kleur. Lovin’ it!

  3. Erg mooi kleurtje zegt diegene die van gouden nagellak houdt (:

  4. Goud vind ik zo ontzettend tof! Mooi kleurtje is het

  5. mooie glitters zitten er in, ik hou van gouden lakken 😀

  6. […] koos voor deze nail art Mingle With Kringle waar je hier de review van kan terug lezen en ik koos voor P2 Color Victim – 500 Eternal. Deze zwarte lak is erg mooi […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge