Metallic Safari

Safari is een merk wat ik al een hele lange tijd ken. Het is een leuk vlot merk met heel veel kleuren en het is ook nog eens ontzettend budget. Wat wil je nog meer?

Tijdens een bezoek aan de Zwarte Markt in Beverwijk let ik altijd goed op of er nog stands zijn met nagellak. Vaak zijn er een paar vaste stands met merken als Fogan en Safari. Bij mijn laatste bezoek nam ik een metallic blauwe Safari lak mee. Het flesje vind ik altijd een beetje dansend. Niet recht maar zeker niet krom. Gevuld met 12ml is ook zeker niet slecht! De kwast is smal maar wat aan de platte kant. Hij lakt meer dan prima.#261, is een licht blauwe metallic lak met prachtige zilveren shimmers. Hij dekt mooi in 2 laagjes en de droogtijd is gewoon goed.Safari lakken zijn goed budget en je betaald er nooit veel voor. Soms kom je ze tegen op braderieën of markten. Mocht je niet kunnen wachten kijk dan eens op GetYourNailsDone waar ook prachtige Safari lakken staan voor een klein prijsje!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Metallic Safari

 1. Wat mooie shimmer zit er in deze nagellak! Hele mooie kleur blauw.
  Lonneke onlangs geplaatst…Top 5 WK Nails Art 2014My Profile

 2. Wat een toffe metallic finish zeg! Op Safari kan je altijd wel rekenen haha, heel leuk lakje. Heb je er nog meer gekocht?
  Margo onlangs geplaatst…Inspiratie: Tinkerbell toenailsMy Profile

 3. Ik ben niet zo van de metallic lakjes vanwege de streperigheid maar dat vind ik bij deze heel erg mee vallen! Safari is ook leuk, was een van de eerste nagellak aankopen online jaren geleden 😉
  NailTalk onlangs geplaatst…Max & More – BlackMy Profile

 4. Wow wat een mooie kleur blauw! Ik hou wel van dit soort zee-blauwe lakjes 🙂
  Mirjam onlangs geplaatst…Summer gradiënt nailart with China Glaze – Glimmer MoreMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge