Metallic Lavender

Claire’s ondertussen een winkel waar je niet meer alleen die kinderachtige oorbellen kan kopen maar waar je ook fantastische nagellakjes en andere make up producten kunt aanschaffen tegen leuke prijsjes.

Als ik een rondje door het winkelcentrum of het centrum zelf loop wil ik altijd even bij Claire’s kijken. De laatste tijd komen er vaak nieuwe lakjes bij en dat wil ik natuurlijk niet missen 😉 Metallic Lavender is een lak wat ik ineens in het schap zag staan. Een prachtige Lila Metallic lak. Wauw, perfect voor de zomer. Echt metallic kan je het niet noemen want het neigt iets naar parelmoer maar dit maakt het na mijn idee nog wel wat mooier. Sinds de flesjes zijn veranderd ben ik nog meer te spreken over de lakken van Claire’s. De inhoud is 10ml en de kwast is nog steeds rond.Metallic Lavender is dekkend in 3 dunne laagjes. Waarschijnlijk bij 2 iets dikkere laagjes ook prima. De lak streept wel heel iets en daarom gaat mijn voorkeur uit naar de dunne laagjes. Wel droogt Metallic Lavender erg snel.De lakken van Claire’s zijn natuurlijk te koop bij de Claire’s shops. De standaard lakken kosten €2,99 wat gelijk is aan de lakken van Catrice.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Metallic Lavender

 1. oeh pretty 😀
  femketje onlangs geplaatst…FOTD 24/4; Bee Pink & Purple.My Profile

 2. wat een prachtig lakje

 3. Wat een heerlijk lief kleurtje! Echt een zomer kleurtje!

 4. oeh wat een snoepig kleurtje, i love it!
  Angelique onlangs geplaatst…Syoss Supreme Selection OilMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge