Metal Glam

Sinds lange tijd review ik weer eens een Limited Edition voor jullie. En waarom? Nou omdat ik deze LE echt MOEST hebben! Mijn metallic liefde werd in 1 klap enorm gevoed door de prachtige lakken. Oke, je houdt er van of je vind het vreselijk. Maar ik ben er echt dol op! Essence heeft met deze LE dan ook zeker mijn hart verovert.

DSC_3233-BorderMakerDe naam van deze super toffe LE zegt al meer dan genoeg. Metal Glam heeft voor mij dan ook zeker niet de plank mis geslagen en is echt geweldig voor de feestdagen of voor de normale dag natuurlijk. Ook heeft deze collectie een hele gave topcoat. 1 die we allemaal wel al van de dure merken kennen maar na mijn idee heeft Essence het gewoon perfect overgenomen. Ik hoef hiervoor geen dure gouden topcoat voor te hebben. Deze is gewoon mooi!

DSC_3234-BorderMaker

De collectie bestaat dus uit 4 lakjes en een topcoat. De flesjes van deze lakjes zijn recht en rond. Helaas is het etiket erop geplakt met een sticker ipv erop gedrukt. Ik vind dit erg jammer want hierdoor oogt het wel weer een stuk goedkoper. De flesjes zijn qua inhoud vergelijkbaar met de standaard lakken van Essence. Deze bevatten dan ook gewoon 8ml. De kwastjes zijn (gelukkig) anders. De Colour & Go lakken hebben de bekende brede kwasten deze LE heeft een smalle platte kwast waar je erg goed mee kan lakken.

DSC_3236-BorderMaker

01 Steel-ing The Scene / koper kleurig
DSC_3240-BorderMaker DSC_3245-BorderMaker DSC_3247-BorderMaker

02 Petal To The Metal / lila-paars achtig
DSC_3250-BorderMaker DSC_3252-BorderMaker DSC_3254-BorderMaker

03 Glamour Girls / Grijs-groen kleurig
DSC_3255-BorderMaker DSC_3257-BorderMaker DSC_3259-BorderMaker

04 Gold Digger / wit goud kleurig
DSC_3261-BorderMaker DSC_3264-BorderMaker DSC_3265-BorderMaker

Deze lakjes zijn allemaal erg mooi gedekt in 2 dunne laagjes. Doordat ik 2 dunne laagjes opbracht is het streep effect een stuk minder. Je kan ook kiezen voor 1 dikke laag maar dan zie je wel meer strepen. De lak droogt enorm snel dus 2 dunne laagjes is ook zeker te doen.

DSC_3237-BorderMaker

Dan hebben we nog de prachtige gouden topcoat. Ik vind hem erg mooi maar ik zou hem niet over 1 van de boven genoemde lakken dragen. Eerder over zwart of rood voor het echte kerst effect. In de zomer zou hij ook zeker heel mooi staan over een witte lak. Dus geen misser in mijn ogen.

DSC_3239-BorderMaker

De gouden stukjes zitten in een blanke basis en hierdoor ook erg snel droog. Ik had geen problemen met het lakken. Wel zou ik de lak iet wat deppen ipv strijken. Hierdoor blijven de stukjes wat mooier in de lak liggen. Ik had zelf geen problemen met dat de stukjes uitstaken. Ze liggen dus erg mooi plat op je nagels. Prima voor het aantrekken van je favoriete panty’s of jurkje zonder te blijven haken tijdens de kerstdagen.

DSC_3266-BorderMaker DSC_3267-BorderMaker DSC_3270-BorderMaker

De Metal Glam collectie is een Limited Edition en dus tijdelijk verkrijgbaar. De lakken zijn te koop bij Kruidvat of Trekpleister. De lakken kosten €1,89 per stuk en de topcoat kost €1,99

Liefs Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Metal Glam

  1. ik heb ze ook en vind ze awesome nice 😀 dekkend als een tierelier!

  2. Gave lakjes! Zo in het flesje werd ik niet meteen verliefd, maar wauw wat zijn ze gaaf op je nagels zeg! En die gold topper vind ik ook heel leuk 🙂

  3. Ik vond de collectie niet zo, maar nu ik er over denk… Misschien zijn de lakken wel ideaal om mee te stempelen?

  4. wauw prachtige lakken! Van Werner heb ik de gouden topper gekregen, geweldig isdie! Mooie swatches meis

  5. Gatsie, moet ik weer naar het Kruidvat toe….hahahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge