Merry Christmas!

Wendy Nail Art

Aller eerst wil ik jullie een hele fijne kerst wensen en dat jullie hele gezellig dagen mogen hebben en je buikje goed rond hebben gegeten!

Iedere keer als ik er mee bezig ben denk ik ja dat moet ik echt vaker doen. Maar op sommige dagen heb ik gewoon weg tijdgebrek en vind ik het al fijn als er gewoon een artikel online komt. Maar wie weet in het nieuwe jaar. 😉DSC_3298-BorderMaker 

Bij kerst denk ik altijd aan bepaalde kleur combinaties. Rood met groen maar natuurlijk hoort hier ook een vleugje zilver of goud bij. Hier kun je echt eindeloze combinaties maken en ik koos vandaag voor de combinatie Zilver met Rood.

DSC_3294-BorderMaker

Als basis gebruikte ik Easel Come, Easel Go! van FingerPaints. De review van deze lak kun je hier terug zien. Ik gebruikte het zilver om hier met rood op te kunnen stempelen. Tussen al mijn imageplates vond ik een heel geschikt plaatje. Sneeuwvlokken, kerstballen en kerst-zuurstokken. Echte kerst plaatjes dacht ik zo.

DSC_3289-BorderMaker DSC_3290-BorderMaker

Nog fijne dagen en geniet ervan!

Liefs Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Merry Christmas!

  1. Hele fijne dagen, je nail art ziet er stunning uit!

  2. Hele fijne kerstdagen gewenst <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge