Mermaids Tail

Heel veel merken hebben gewoon standaard flesjes maar sommige merken maken van hun flesje al een ware eyecatcher. Nfu.Oh is 1 van die merken die werkelijk waar prachtige flesjes hebben en hier ook om bekend staan.

Maar dan is het vaak nog afwachten of dat buiten de flesjes ook de lak nog mooi is. Nfu.Oh heeft over het algemeem prachtige lakjes. Nummer 95 kwam ik via een ‘Blogsale’ van Linda tegen en na wat rondkijken op internet was ik enigszins verrast. Ik hou normaal totaal niet van duochroom maar bij deze blauwe had ik wel een wauw gevoel.

Nummer 95 is een mooie blauwe tint met een groene, gele en oranje/roze ondertoon. De kleur deed mij enorm denken een zeemeerminnen staart. Dat het flesje enorm mooi is vorm gegeven heb ik al gezegd maar dat het ook nog eens een inhoud heeft van 17ml is helemaal geweldig. De kwast is niet speciaal en gewoon rond en recht afgesneden.

Door de dunne substantie heb ik 3 laagjes nodig gehad om de lak dekkend te krijgen. Wel vond ik de droogtijd wat langer dan gemiddeld. Ik heb me hier niet aan gestoord maar een snelle lak is het niet.

DSC_4350-BorderMaker DSC_4351-BorderMaker DSC_4354-BorderMaker

Nfu.Oh is moeilijk verkrijgbaar in Nederland en via eBay wat duurder. Toch vind ik ondanks de prijs het prachtige lakjes!

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Mermaids Tail

  1. Ik vind dit echt een mooie kleur!

  2. Wat een prachtige nagellak 🙂
    Leuk artikel!!

    Xx julia

  3. Mooie kleur, ook de glans vindt ik heel mooi! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge