Mermaid My Day

Het is alweer een tijd geleden maar Catrice had tijdens de assortiment wissel een aantal leuke nieuwe lakken. Het waren 4 metallic lakken en 2 glitterlakken zo uit mijn hoofd. Aangezien ik echt van metallic lakken hou koos ik voor de 4 nieuwe lakken van Catrice. De glitterlakken vond ik wat minder speciaal.

DSC_0970-BorderMakerMermaid My Day is 1 van deze 4 lakken en heeft een prachtige zilveren shimmer in zich. Door de ietwat speciale kleur was ik er erorm nieuwsgierig naar. Mermaid My Day is een zee groene/blauwe kleur en daardoor is de naam erg toepasselijk.

Iedereen was gewend aan de brede kwast maar deze is weer wat smaller geworden. Persoonlijk ben ik hier erg blij mee maar kan me voorstellen dat deze vernieuwing niet door iedereen gewaardeerd word. De flesjes van Catrice zijn gelukkig weinig veranderd qua uiterlijk. Wel viel me op dat de flesjes een langere hals hebben. De inhoud is nog steeds gelijk met 10ml. Dus daar is niets mis mee.

DSC_0971-BorderMaker

Ik moet eerlijk bekennen dat de lak mij enorm tegenviel. Ik kreeg ik hem niet mooi dekkend wat ik persoonlijk erg jammer vind voor zo’n mooie kleur. Na 2 laagjes kon ik nog steeds mijn tips erdoor heen zien. Hij droogde bij mij ook wat moeizaam. Dus dit was de eerste van de 4 lakken die ik swatchte maar als ze alle 4 zo zijn ben ik erg teleurgesteld in de nieuwe lakken. Maar dat is even afwachten.

DSC_0969-BorderMaker DSC_0968-BorderMaker DSC_0967-BorderMaker

Ik kocht deze lak bij Kruidvat en daar kosten ze €2,99 per stuk. Helaas worden deze lakken steeds duurder. Ze zijn nog steeds budget maar persoonlijk vind ik het niet waard voor dit lakje.

Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Mermaid My Day

 1. die heb ik laatst ook gekocht, zo mooi 😀

 2. Ik heb hem vorige week gekocht nadat ik hem eindelijk kon vinden omdat hij telkens uit verkocht was. Ik kon niet schudden omdat ik hem meteen op wou, maar ook hier de dekking. En op zo Veel sites had Ik hem gezien en elke viel ik voor de kleur. Maar bij mij viel hij enorm tegen het lijkt niks op al die swatches, het lijkt wel een compleet andere lak 😮

 3. Een hele mooie nagellak 🙂
  en wat een mooie blog heb je!

  x julia
  creativenails4fun

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge