Maybelline *Crystallize + Winactie*

Ongeveer een half jaar geleden tijdens een bezoekje aan Disney en wat winkels in de buurt vond ik deze prachtige lakken van Maybelline. Ik had ze nog nooit gezien of er van gehoord en besloot er 3 mee te nemen voor mezelf en 2 voor jullie.

Maybelline heeft een paar x per jaar per jaar een aantal lakken die behoren tot een Limited Edition. Deze Crystallize lakken behoren ook tot een LE. Verder zijn ze gelijk aan de ColorShow lakken. De flesjes zijn hetzelfde en gevuld met 7ml. De kwast is smal maar wel plat en lakt prima. De Crystallize lakken hebben allemaal dezelfde basis. Een donkere of zelfs zwarte basis gevuld met prachtige glitters en een lichte textuur.234, Green Depth, bevat prachtige duochroom groene glitters. De blauwe shift geven de glitters een extra demensie. Met 2 laagjes is de lak compleet dekkend en super mooi. De lak droogt enorm snel.235, Red Excess, bevat rode duochroom glitters. Deze bevatten een gouden shift wat er erg feestelijk uitziet. Met 2 laagjes is de lak mooi dekkend en wederom erg mooi. Ook droogt deze lak weer lekker snel.236, Nearly Black is een wat andere lak dan de vorige 2. In plaats van de duochroom glitters in 1 kleur bevat deze lak alle glitters die in Green Depth en Red Excess zitten. Maar ook met 2 laagjes weer dekkend en lekker snel droog!Ik vind de lakken erg mooi en zeker met de feestdagen in het vooruitzicht. Aangezien ik niet weet of deze LE ook naar Nederland komt heb ik er 2 voor 1 van jullie mee genomen uit Frankrijk. Wil jij kans maken op Red Excess en Nearly Black? Kijk dan gauw verder wat je hier voor allemaal kan doen.
-Laat een geldig email adres achter in het daarvoor bestemde vakje. En laat in de reactie duidelijk weten dat je meedoet.
-Volg mij op BlogLovin’ en like dit artikel.
-Volg mij op Twitter.
-Tweet dan ‘Prachtige feestelijke lakken van Maybelline zijn te winnen op www.MissPinkyNails.nl #winactie #MissPinkyNails’

Als je extra kans wil maken op deze lakken:
-Volg mij op Instagram
-Repost de foto van deze winactie op Instagram metpp #winactie #MissPinkyNails en tag MissPink_Wendy

De winactie loopt tot 20 November 2014, 23.59 uur. De winnaar krijgt per mail te horen of zij/hij heeft gewonnen.
VEEL PLEZIER!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Maybelline *Crystallize + Winactie*

 1. Vind de eerste en de derde toch veel van elkaar hebben! hopelijk krijgen we die hier in NL ook, vind ze prachtig zo voor de winter!
  NailTalk onlangs geplaatst…Grey dots – Nail ArtMy Profile

 2. Wauw, wat een prachtige lakjes!
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Action shoptip: Max&More Mini Nail Polish SetMy Profile

 3. awesome die zijn mooi 😀 ik doe mee 😀 heb alle verplichte stappen gedaan en volg ook via IG!
  femketje onlangs geplaatst…Happy 60th Birthday Mama!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge