Matte Pink

NYX heeft een lijn met prachtige matte nagellakjes. Afgelopen zomer was mat echt het ding op je nagels. Ik heb destijds 3 matte lakjes besteld. En zo ook een roze. Vandaag laat ik jullie deze prachtige roze lak zien. Ik vind matte lakjes erg mooi en het is gewoon net wat specialer. Het hoeft immers niet altijd alleen maar te glimmen.

NYX Matte Pink is een donkere roze lak die geen shimmers heeft maar wel mat opdroogt. Hierdoor krijg je en prachtig soft effect. Je nagels krijgen een gigantisch aaibaarheid.

De flesjes van NYX zijn vergelijkbaar met de flesjes van Catrice. Alleen hebben de matte lakjes van NYX een antislip soft achtige dop. Ook de inhoud is gelijk aan die van Catrice en bevatten 10ml. Het enige grote verschil is dat de kwastjes van NYX smal en dun zijn. Maar ze lakken wel enorm fijn.

Wat ik heel erg fijn vind aan dit lakje is dat hij dekt in 1 laagje. Hiermee komt de kleur erg mooi uit. Ik vind het echt een prachtige lakje en zo af en toe vind ik dat matte effect echt mooi.


De lakken van NYX zijn te koop bij Pretty Polish en zijn op dit moment in de opruiming. I.p.v. €4,95 zijn ze nu €2,95. 

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Matte Pink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge