Matte Nude

Nu heel wat maanden verder besef ik dat ik een hele mooie lak van Make Up Studio nooit aan jullie heb laten zien. Wel verwerkt in een nail art maar nooit heb ik er een review over geschreven. Vandaag laat ik jullie alsnog deze nude beauty zien.

DSC_3831-BorderMaker

Make Up Studio heeft veel mooie producten. Nagellak in vele kleuren is 1 van de producten die werkelijk prachtig zijn van de Make Up Studio. Ze zijn verpakt in mooie chique zwarte doosjes waar een kijk venster in zit. Hierdoor zie je het merk op het flesje staan en de kleur van het lakje.

Als je het doosje uitpakt zit hier een heel mooi vierkant flesje in met een inhoud van 12ml. Op het flesje zit een mooie zwarte vierkante dop. Deze kun je eraf halen en dan hou je en kleine ronde dop over waar het kwastje aan vast zit. Dit lakt een stuk gemakkelijker. Het kwastje is fijn en rond. Deze mooie nude kleur heeft ook nog eens een prachtige minuscule shimmer.

DSC_3832-BorderMaker 

Matte Lak nummer 12 (helaas geen naam) is dekkend in 2 dunne laagjes. En zoals de naam al zegt hij droogt mooi mat op. Hij droogt ook nog eens snel.

DSC_3809-BorderMaker DSC_3811-BorderMaker DSC_3812-BorderMaker

Make Up Studio lakken zijn verkrijgbaar in de welbekende Brand Stores van Make Up Studio. Mocht je geen winkel in de buurt hebben dan kun je ook kijken bij The Make Up Spot. De lakken kosten €12,90 per stuk.

Wendy Liefs

 

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Matte Nude

  1. oeh mooie basic kleur 🙂

  2. inderdaad een prachtige basic kleur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge