Matt Velvet & Holo

Een tijdje terug konden jullie al een aantal nieuwe lakken van de Etos zien. Ik wist dat er nog een paar meer nieuwe “collecties” waren en ik besloot op nieuw om even te gaan kijken bij de Etos.

Tijdens het rondsnuffelen tussen alle nieuwe lakken van Etos vond ik de Matt Velvet lakken. Oke, hier ben ik ook wel benieuwd naar en nam er 1 mee naar huis. Hier bleef het niet bij want midden in de stelling van alle Etos make up stond nog een bakje met allemaal producten uit de kerst collectie voor 50%. Hier viste ik nog een lakje uit met holografische glitters. Ondanks dat het 2 verschillende collecties zijn de flesjes bijna het zelfde. Ze bevatten allebei 5ml en een ronde recht afgesneden kwast.Matt Velvet – Pink, is echt een beauty! Als ik dit eerder had geweten had ik hem zeker niet laten staan. Het is een mooie donker roodroze lak met heel veel zilveren shimmers. In 1 laagje is deze lak dekkend en hij droogt ook nog eens mat op. Echt WAUW!Dan het glitter lakje uit de kerstcollectie zonder naam. Het lakje heeft een prachtige zilveren basis met daarin super mooie holografische glittertjes. Klinkt jullie dit ook bekend? Ja mij wel! Toen ik thuis kwam bedacht ik me dat de lak uit de SuperHeroes collectie van Essence bijna het zelfde is. Deze lak dekt in 1 dikker laagje of 2 dunne laagjes. Hij droogt enorm snel en is niet helemaal glad. Dit is te verhelpen door een laagje topcoat.Matt Velvet zit in het standaard assortiment van Etos en kost €2,49. Mochten er bij “jou” Etos ook nog kerst producten staan neem dan zeker eens een kijkje. Het kerst lakje koste namelijk maar €1,25. Ben je benieuwd naar de andere nieuwe Etos lakken? Kijk danhier en hier
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Matt Velvet & Holo

 1. Allebei erg nice! Toch nog maar eens kijken bij Etos. 😉
  Mandy onlangs geplaatst…Trots op mezelf….My Profile

 2. Ik wist niet dat de huislmerk lakjes van Etos zo mooi waren. Wat vind ik de zilveren gaaf zeg, ik ben helemaal in to de glitters 🙂
  Daniëlle onlangs geplaatst…Tecnico eyelinerMy Profile

 3. Vooral het rode lakje vind ik eigenlijk wel tof
  Angelique onlangs geplaatst…Essie a cut aboveMy Profile

 4. Deed mij ook meteen aan de Super Heroes collectie denken, die holo! Mooie kleurtjes!
  NailTalk onlangs geplaatst…FNUG- EuforisticaMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge