Masterdrama Chromatics

Make Up reviews zien jullie hier niet heel vaak voorbij komen. Maar iedere keer denk ik weer waarom niet?! Maar mijn passie ligt net iets meer bij nagellak maar zo nu en dan vind ik het wel leuk om jullie wat te laten zien.

Vandaag heb ik dan ook een make up review in plaats van een nagellak review. Tijdens mijn wekelijkse bezoekje aan de Big Bazaar -waar ik nog opzoek was naar 1 OPI by Nicole lakje wat ik eerder niet kon vinden- zag ik dat er prachtige potloden van Maybelline lagen. Ik kon het niet laten en swatchte in de winkel enkele kleuren en besloot er 3 mee te nemen. Immers was er een make up actie.Purple Light is een donker paars potlood met een prachtige zilveren shimmer of iets wat een prachtige glans achterlaat. Mij deed het wel aan metallic denken.Turquoise Vibe is qua samenstelling het zelfde als Purple Light alleen dan turquoise van kleur.Magic Magenta is de vreemde eend. Deze mooie diep roze kleur heeft nog een koele paarse/blauwe tint in zich. Hierdoor is de kleur meer duochroom dan metallic.Ik vind het prachtige potloden die lekker romig zijn en goed aanbrengen. Wel breekt de punt wat snel af door de romigheid. Ze blijven verder goed en lang zitten. Big Bazaar heeft deze week een actie met 3 make up producten voor €6,00.

Vergeten jullie de Happy Summer winactie niet?
Wendy Liefs

You might also like:

 • Ow ow ow! Dit is best te erg voor woorden. Afgelopen zomer liep ik in Duitsland en zag ik een schap vol prachtige lakken en lipsticks staan match-end aan diverse L'Oréal modellen. Ik koos voor de lipstick en de bijpassende nagellak.
 • Maanden liet ik de maandag voor wat het is maar sinds deze maand wil ik deze er toch weer bij oppakken. Het voelt goed om weer bezig te zijn en dat uit zich in alles en dus ook in de producten die ik deel met jullie!
 • Zo nu en dan kom je hier buiten nagellak ook andere producten tegen. Dit kunnen gadgets zijn maar ook make up producten waar ik zeer enthousiast over ben. Zo ook over deze lip protector.

Leave a comment to Masterdrama Chromatics

 1. ziet er mooi uit. maar ik gebruik dit nooit! 😉
  mandy onlangs geplaatst…NOTD: My first rose nailart.My Profile

 2. Heerlijke kleuren en lekker opvallend!
  NailTalk onlangs geplaatst…Swatches BeautyUK- Part 1My Profile

 3. Oh die blauwe ziet er zo mooi uit!
  Rani onlangs geplaatst…E.L.F blushes in Tickled Pink & Mellow MauveMy Profile

 4. oeh kekke kleurtjes 😀
  femketje onlangs geplaatst…Sinful Colors – Blue By You.My Profile

 5. Oh wow dit ga ik even onthouden ziet er goed uit zeg!
  Angelique onlangs geplaatst…Jacob Hooy hennapoeder roodMy Profile

 6. God, ik vervloek mijn stad voor het niet hebben van Big Bazaar, want deze potloden moet ik hebben. Ik zou ze gewoon als lipliners gebruiken. They’re fabulous! Love de romige structuur en de metallic finish!
  Cynthiiaa onlangs geplaatst…Last week, I was thankful for..My Profile

 7. Leuk! Kan zo lekker zijn, zo fel in de zomer.
  Margo onlangs geplaatst…Inspiratie: Tinkerbell toenailsMy Profile

 8. Mooie kleurtjes, vooral die roze tint vind ik heel bijzonder 🙂
  Bianca onlangs geplaatst…Look met het Technic Electric paletteMy Profile

 9. De paarse en de turquoise zijn erg mooi! De roze ook wel, maar die zou ik niet zo snel gebruiken
  Roxanne onlangs geplaatst…Boozy 5-daagseMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge