Marilyn & Me

Rood… Rood is niet meteen een kleur waar je aan denkt als je mijn naam hoort of ziet. Maar toch komen er ook steeds meer verschillende rode lakjes in mijn stash. Laatst was er een prachtige actie bij kruidvat met je voordeelkaart dat je voor 175 punten 1 lakje kon ‘kopen’. Aangezien ik punten genoeg heb dacht ik leuk! Eindelijk kan ik er wat mee. Ik kocht toen onder anderen deze mooie lak. 
Marilyn & Me is een mooie rode lak met prachtige rode glitters erin. Een echte kerstkleur als je het aan mij vraagt. En ondanks dat rood niet mijn kleur is vind ik het toch altijd wel sjiek als ik het op nagels zie zo ook dit keer op mijn eigen nagels.

Deze lak heeft een fijne korte brede kwast en daarmee kan je goed en snel lakken. Doordat de substantie niet heel dik is lakt het lekker soepel en vlot weg. 


Ik heb 2 laagjes aangebracht van deze lak en moet zeggen dat hij daarmee een mooie dekkende kleur had. De glitters kwamen ook mooi over op de nagels. De lak droogde mooi en snel op en gaf een mooie glans.

Marilyn & Me is een mooie Catrice lak en kosten normaal €2,69. De lakken zijn te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

Liefs,
Wendy


You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Marilyn & Me

  1. Ik heb deze ook! Inderdaad erg Leuk voor de kerstdagen!

  2. Ik heb hem ook! Super mooie lak vind ik nog steeds 🙂

  3. Heel mooi, Daantje was alleen boos toen ze hem eraf haalde deze een rode waas achter liet… Ach ja, soda badje en het was opgelost!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge