ManiSwap *StarFlower Watermarble*

Zo, het is weer even geleden maar vandaag trakteer ik jullie samen met Daphne weer op een schitterende maniswap. We kozen deze keer voor een starflower watermarble en of het mij gelukt is….

Daphne van DailyNailsArt is echt een ster in watermarblen. Ik kan het wel en het lukt me ook zeker 9 van de 10 keer maar figuren of andere dingen dan bloemen of lijnen, dan houd het voor mij al gauw op. Dus net zoals altijd waar we zoeken naar een uitdaging, was dit voor mij echt een uitdaging.

Daphne koos voor mooie donkere kleuren en maakte er echt een herfst feestje van! Ik vind deze echt fantastisch!Ikzelf koos voor heldere zomerse kleuren. Ik vind ze niet echt heel goed gelukt maar ben voor deze keer tevreden.Ik ben heel erg benieuwd wat het volgende maand weer gaat worden maar een leuke uitdaging zal het zeker weer worden! Ben je benieuwd wat Daphne van deze uitdaging vond? Lees dan ook even haar blog!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
  • Hoe kun je snel een super leuke nail art maken zonder al te veel moeite en toestanden. Soms heb je daar gewoon geen behoefte aan maar wil je wel iets moois op je nagels. Vandaag een simpele galaxy nail art voor jullie.
  • Vandaag is het dan zo ver. Op het moment dat dit online komt gaat bij ons de wekker af om richting Schiphol te vertrekken. We vliegen pas over een paar uur maar spannend is en blijft het altijd!

Leave a comment to ManiSwap *StarFlower Watermarble*

  1. Voor mij was deze ook echt wel een uitdaging hoor, om het patroon mooi te krijgen. Zo een ster ben ik nou ook weer niet Hahaha. Die van jou is ook echt leuk geworden Wendy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge