ManiSwap *Reversed Stamping*

Het is alweer de eerste woensdag van de maand! Wat gaat de tijd toch snel zeg! Maar ook geld dat tijd voor een nieuwe maniswap!

We kozen deze keer voor reversed stamping. Kort en makkelijk uitgelegd. Je stempeld een plaatje laat dit drogen op je stamper en je gaat het plaatje inkleuren. Aflakken met topcoat en enorm goed laten drogen! We kozen een image van een plate die redelijk overeen kwamen. Dus niet helemaal hetzelfde maar bijna.

Wat ik grappig vind is dat we allebei neon kleuren hebben gebruikt. Ik koos voor een nude basis waar Daphne voor een heerlijke pink basis koos. Ik maakte het nog af met wat studs zowel op mijn stamping design als op mijn wijsvinger en pink!
Ik ben niet helemaal tevreden over mijn resultaat en ga nog even flink oefenen maar toch vond ik het leuk om te doen!

Benieuwd naar het artikel van Daphne? Check dan even DailyNailsArtDeze maand komt er nog een extra Mani swap online! We hebben besloten om in de oneven maanden een extra maniswap te maken! Ik ben benieuwd welke nail art ik van Daphne ga namaken!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to ManiSwap *Reversed Stamping*

 1. Vond het weer erg leuk om te doen, maar net wat je zegt ook ik moet nog even flink oefenen tot een resultaat waar ik echt tevreden over ben.
  Dailynailsart onlangs geplaatst…Mani Swap: Reversed Stamping.My Profile

 2. het ziet er leuk uit, wat zijn de neon kleuren toch leuk om te gebruiken in de zomer…je word er helemaal vrolijk van om naar te kijken…
  Petra onlangs geplaatst…Boek…..Nail art, Helena BiggsMy Profile

 3. Beide gaaf, heerlijke kleurtjes!!
  NailTalk onlangs geplaatst…Guestpost – DoorMariskaMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge