ManiSwap *Lacquester Vinyls*

Het is weer de eerste woensdag van de maand dus tijd voor de maandelijkse maniswap met Daphne. We waren er snel over uit deze keer.

We hadden allebei de prachtige Boulevard of Broken Dreams pornflakes van Lacquester besteld. Het leek ons wel leuk om deze samen met Vinyls te gaan gebruiken. Het maakte niet uit op welke manier maar dat waren de basis benodigdheden.

Daphne maakte er een feestje van en kon uiteindelijk niet eens kiezen welke ze zou sturen. Ik zelf had er 1 gemaakt maar uiteindelijk was ik ook niet tevreden en ben ik overnieuw begonnen. Het grappige is dat we uiteindelijk allebei een roze lak hebben toegevoegd aan de basis.
Ben je benieuwd naar het artikel van Daphne? Check dan zeker even Dailynailsart. Volgende maand hebben we als thema reversed stamping. Ben benieuwd hoe we dat weer gaan volbrengen.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
 • Hoe kun je snel een super leuke nail art maken zonder al te veel moeite en toestanden. Soms heb je daar gewoon geen behoefte aan maar wil je wel iets moois op je nagels. Vandaag een simpele galaxy nail art voor jullie.
 • Vandaag is het dan zo ver. Op het moment dat dit online komt gaat bij ons de wekker af om richting Schiphol te vertrekken. We vliegen pas over een paar uur maar spannend is en blijft het altijd!

Leave a comment to ManiSwap *Lacquester Vinyls*

 1. Oké, dit is echt te toevallig! Ook ik heb in mn artikel erbij gezet dat we onbewust beide voor roze hebben gekozen..
  Dailynailsart onlangs geplaatst…Mani Swap: BOBD Vinyls.My Profile

 2. Wat een super verschillende mani’s zeg. Tof!!
  NailTalk onlangs geplaatst…Personal + NailsMy Profile

 3. Ze zijn wel heel erg mooi en apart allebei…tof!
  Petra onlangs geplaatst…Max factor, Skin Luminizer foundation …My Profile

 4. Zijn beide echt zo mooi geworden!

 5. […] konden jullie al de ManiSwap van Daphne en mij zien. Vandaag vertel ik jullie hoe ik mijn mani swap heb […]

 6. […] te beginnen mijn eerste Maniswap ontwerp van de afgelopen keer. Helaas vond ik hem niet duidelijk genoeg en dus besloot ik een nieuwe […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge