ManiSwap – Galaxy

Het is weer de eerste woensdag van de maand en dat betekend, tijd voor een nieuwe Maniswap met Daphne van Dailynailsart. Nu de vakantie weer voor velen voorbij is, lukte het ons ook weer om van start te gaan met de Maniswap.

Ik mocht het thema van Augustus bedenken maar omdat het niet doorging hebben we hem verplaatst naar September. Ik vond het lastig en het duurde even maar uiteindelijk besloot ik dat het al weer heel lang geleden was dat ik Galaxy nagels had gemaakt. Toen ik dit aangaf bij Daphne zei ze precies hetzelfde. En zo werd het idee voor de donkere galaxy nagels geboren.

Daphne heeft een prachtig resultaat afgeleverd.

Mijn nagels waren ook dit keer weer goed gelukt al zeg ik het zelf. Volgende week zullen jullie een uitgebreid artikel lezen over mijn nail art.
Volgende maand is dichterbij dan we denken dus mochten jullie een idee hebben lijkt het me erg leuk om deze een x te gebruiken als thema. Laat je idee achter in een comment hieronder. Ben je benieuwd naar het artikel van Daphne neem dan zeker een kijkje op Dailynailsart.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
  • Hoe kun je snel een super leuke nail art maken zonder al te veel moeite en toestanden. Soms heb je daar gewoon geen behoefte aan maar wil je wel iets moois op je nagels. Vandaag een simpele galaxy nail art voor jullie.
  • Vandaag is het dan zo ver. Op het moment dat dit online komt gaat bij ons de wekker af om richting Schiphol te vertrekken. We vliegen pas over een paar uur maar spannend is en blijft het altijd!

Leave a comment to ManiSwap – Galaxy

  1. Tijdens het maken vroeg ik mij zelf af waarom het zo lang geleden was dat ik een galaxy nailart had gemaakt. Het is vrij simpel om te maken en geeft zo een gaaf resultaat. Vind ze beide erg goed gelukt.
    Dailynailsart onlangs geplaatst…Mani Swap: Galaxy Nails.My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge