ManiSwap *Exchanged Designs*

Een tijd geleden kwamen Daphne en ik er achter dat we iedere keer wel heel snel klaar waren met de maniswap. Daarom besloten we om in de oneven maanden nog een maniswap te doen maar net wat anders dan de eerste woensdag!

Hoezo anders? Op de eerste woensdag van de maand hebben we meer een twin nail art. De zelfde opdracht met dezelfde producten, kleuren of basis. En dan in de oneven maanden doen we nog een nail art van elkaar namaken voor de extra mani swap. Ik vind het ontzettend leuk en het kiezen is dan ook altijd lastig!

Daphne koos een nog niet zo hele oude nail art. Gestempeld met metallic over een matte zwarte basis. Nou ik zie mijn nail art er duidelijk in terug! Good Job Daphne!

Ikzelf koos voor een redelijk oude nail art van Daphne. Ik vond het wel grappig om te proberen aangezien ik nog niet eerder zoiets had gemaakt. Ik vind hem wel grappig geworden. Denk dat dit de volgende keer met Halloween wel een leuke toevoeging is. Dit was het weer voor deze keer. Mochten jullie nog ideeën hebben voor onze twin swap dan kun je die altijd hieronder achterlaten. En misschien zie je jou idee nog een x terug!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to ManiSwap *Exchanged Designs*

  1. Vind ze beiden top en goed gelukt!!
    NailTalk onlangs geplaatst…China Glaze The Giver – Boundary of Memory en New BirthMy Profile

  2. Wat zijn ze leuk, beiden zijn inderdaad heel erg goed gelukt….echt mooi!
    Petra onlangs geplaatst…Unboxing: Gewonnen pakketje van Beauty UnboxingMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge