ManiSwap *Dry Marble*

Welkom bij alweer de 4e maniswap. En om maar meteen met de deur in huis te vallen we zijn het voorlopig ook nog niet beu. Deze maand gingen we voor dry marble-en.  

Ik zag de afgelopen tijd veel verschillende dry marbles voorbij komen op instagram. En ik bedacht me dat dit ook wel een leuke opdracht zou zijn voor Daphne en mij. Al vrij snel kreeg ik berichtjes van Daphne dat het een prut werk was en dat het haar niet lukte. Ik was ziek dus had nog niets geprobeerd. Uit eindelijk ging ook ik ermee aan de slag. De eerste poging mislukte bij het leven. Op naar poging 2 op een siliconen bak matje. Dat ging al beter. Ik kreeg zelfs mijn kunstwerk los. Maar toen… Het moest nog op mijn nagel en hier ging het compleet mis bij mij en besloot ik na verschillende pogingen om het anders aan te pakken. Na veel prutsen en vloeken zijn dit onze resultaten geworden. En toch moet ik zeggen dat ik ze goed gelukt vind. Volgende maand hebben we de opdracht om Boulevard of Broken Nights van Lacquester en vinyls te gebruiken. Ik ben benieuwd wat Daphne hier voor moois mee gaat maken!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to ManiSwap *Dry Marble*

 1. Het heeft inderdaad de nodige vloek worden nodig gehad, maar toch vond ik het leuk om te doen.
  Dailynailsart onlangs geplaatst…Mani Swap: Dry WatermarbleMy Profile

 2. Weet je dat ik dit nog maar 1 keer heb gedaan sinds ik nail art? Moet ik maar weer eens proberen zo te zien. Leuk!
  NailTalk onlangs geplaatst…Colores de Carol – MysteryMy Profile

 3. het ziet er goed gelukt uit van allebei….wel apart en vrolijk met die kleuren..
  Petra onlangs geplaatst…Kruidvat: Skin Booster~ Hydro..My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge