Mani Swap *Tape Braid Nails*

Het is alweer de eerste woensdag van de maand en dat betekent tijd voor de Mani Swap. Daphne kwam voor deze Mani Swap met een geweldig idee! Ze liet me een filmpje ziet op YouTube en ik was om. Dit moest ik proberen!

Eindelijk hebben we iets gevonden wat we allebei nog niet eerder gedaan hadden. Een Braid Nail Art met behulp van Striping Tape. Het is een gepuzzel en gepriel maar uiteindelijk krijg je een bepaalde flow te pakken en gaat het super. We kozen voor de kleuren: Blauw, groen, zwart en zilver.
Ik vind die van Daphne erg goed gelukt! Ik koos voor iets meer verschillende finishes in de lakken.
Proberen jullie wel eens wat nieuws op gebied van Nail Art? Ik blijf mezelf verbazen de laatste tijd! Ben je benieuwd naar het artikel van Daphne, kijk dan even op haar site.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
 • Hoe kun je snel een super leuke nail art maken zonder al te veel moeite en toestanden. Soms heb je daar gewoon geen behoefte aan maar wil je wel iets moois op je nagels. Vandaag een simpele galaxy nail art voor jullie.
 • Vandaag is het dan zo ver. Op het moment dat dit online komt gaat bij ons de wekker af om richting Schiphol te vertrekken. We vliegen pas over een paar uur maar spannend is en blijft het altijd!

Leave a comment to Mani Swap *Tape Braid Nails*

 1. Wauw wat een mooie kleuren heb je hiervoor gebruikt en de nail art ziet er weer tip top uit!
  Lonneke onlangs geplaatst…Versatile Award / 7 feiten over mij!My Profile

 2. Wauw! Prachtig en zo strak, heel mooi!
  NailTalk onlangs geplaatst…Gradient Nail Art – Lacquester and El CorazonMy Profile

 3. Ze zien er echt beiden heel apart uit, erg mooi…..omdat effect door de gebruikte kleuren heel anders is zijn ze beiden erg uniek…
  Petra onlangs geplaatst…Rubella Holiday, Kastanjegoud, no.4.43My Profile

 4. Ik heb het geduld van een fruitvlieg en dat is niet zo’n goede combinatie met nailart :-). Maar vind dit echt een gave! Ga eens googlen.
  Mijn Kleie Geheimpjes onlangs geplaatst…Chaos & Crocodiles Dragon LullabiesMy Profile

 5. […] week konden jullie in de mani swap al mijn gemaakte tape braid voorbij zien komen. Vandaag laat ik stap voor stap zien hoe ik het […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge