Mani Swap *Surprise*

Dit is nu de 2e mani swap die Daphne en ik hebben gedaan en ik vind het echt super leuk om te doen. Deze maand hadden we gekozen om een nail art van elkaar te maken.

Het leuke aan deze verrassing-swap is dat we van te voren niet wisten welke we gingen maken. Alleen dat het een nail art van elkaar zou zijn. Surprise!! Na het zien van het artikel van Daphne wist ik al heel snel welke het voor mij zou worden. Maar ik werd toch wel erg benieuwd naar de nail art die zij had gemaakt.

Wauw! Daphne heeft iets warmere kleuren gebruikt maar ik kan mijn eigen nail art hier zeker duidelijk in herkennen! Prachtige gradiënt met een leuk bloemen patroon. Zeker leuk gedaan Daphne!Ikzelf koos iets wat niemand snel bij mij zou verwachten qua kleur. Maar toen ik deze nail art op de blog van Daphne zag wist ik zeker dat ik hem wilde gaan maken voor deze swap.Ik kijk nu al uit na de swap van volgende maand. Mochten jullie nog ideeën hebben over wat we kunnen maken, wat we kunnen gebruiken of noem maar op. Laat het zeker even weten in een reactie! En kijk ook zeker eens op de blog van Daphne!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
  • Hoe kun je snel een super leuke nail art maken zonder al te veel moeite en toestanden. Soms heb je daar gewoon geen behoefte aan maar wil je wel iets moois op je nagels. Vandaag een simpele galaxy nail art voor jullie.
  • Vandaag is het dan zo ver. Op het moment dat dit online komt gaat bij ons de wekker af om richting Schiphol te vertrekken. We vliegen pas over een paar uur maar spannend is en blijft het altijd!

Leave a comment to Mani Swap *Surprise*

  1. Heel leuk gedaan beide! Goed gelukt ook 😀
    NailTalk onlangs geplaatst…Sparkly Vernis – Snowflakie en With All Due RespectMy Profile

  2. ( zoekt haar zonnebril in de la om de allereerste eerste foto te bekijken )…de nail arts die jullie van elkaar nagemaakt hebben vind ik beden zeer goed geslaagd…leuk!
    Petra onlangs geplaatst…Essence, Highlight It…Nude Big Bright Eyes Jumbo OogpotloodMy Profile

  3. […] woensdag konden jullie alweer de 2e maniswap zien van mij en Daphne. Ik koos voor een nail art die niet veel mensen bij mij zouden verwachten en […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge