Mani Swap DailyNailsArt *Scaled Gradiënt*

Vandaag weer iets nieuws hier in de World Of MissPinkyNails. Vanaf vandaag gaan we iedere eerste woensdag van de maand Mani Swappen! Een leuk concept en weer een nieuwe uitdaging!

Vorige week vroeg Daphne van DailyNailsArt of ik het leuk zou vinden om eens per maand met haar een Mani Swap te gaan doen. Nou ik ben altijd in voor nieuwe dingen. Omdat ik er en van leer en ik ben weer bezig met iets anders. En veranderen van spijs doet eten zegt men! En ja zo blijft het hele bloggen ook ontzettend leuk.

Iedere maand kiezen we weer voor iets anders maar voor de eerste keer wouden we eigenlijk iets doen wat we beide nog nooit gedaan hadden. Helaas kwamen we hier niet echt aan uit en besloten we gewoon een scaled gradiënt te maken met de kleuren roze en paars. Ik had er her en der al eens 1 gezien maar zelf nooit gedaan dus voor mij was het toch nieuw en een flinke uitdaging. De eerste 2 waren hartstikke mislukt maar de 3e was perfect. Die ging naar Daphne.

Ik kreeg ook een prachtige scaled gradiënt van haar!Benieuwd naar wat ik maakte? Check DailyNailsArt voor mijn deel van deze Mani Swap.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Mani Swap DailyNailsArt *Scaled Gradiënt*

  1. wat een leuke kleurcombinatie, heel erg mooi!
    Petra onlangs geplaatst…Bourjois Blush, 16 Coup de Foudre ..My Profile

  2. Heel leuk en toffe kleuren combi!
    NailTalk onlangs geplaatst…Douglas – MayaMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge