Malena *6 & 35*

Ik liet jullie een tijd terug al 2 lakken zien die ik van mijn vader had gekregen uit Macedonië. Ik blijf het nog steeds een grappig idee vinden dat hij daar die flesjes en kleuren heeft staan uitzoeken. Vandaag laat ik jullie nog 2 zien.

Malena is een merk waar ik nog nooit van had gehoord. Maar de swatches die ik maakte op een nagelwiel vielen mij reuze mee. Een tijd terug liet ik al een donker blauwe en een parelmoer lak zien. De flesjes zijn simpel en vierkant en gevuld met 12 ml. De ronde kwast is soepel en lakt prima.#6 helaas geen namen, is een blauwe lak met een vleugje turquoise. De substantie is na mijn mening wat aan de waterige kant waardoor lakken wat lastiger is. Met 2 laagjes was de lak wel mooi egaal dekkend.

#35, is een zalm achtige oranje kleur. Ook van deze lak is de substantie wat aan de dunne kant. Deze was dan ook wel met 2 laagjes dekkend maar vond hem toch wat lastiger lakken dan de blauwe. Beide lakken zijn snel droog en das zeker weer een pluspunt.

Deze lakken komen uit Macedonië en ik heb werkelijk geen idee wat ze hebben gekost. Het waren dan ook kadotjes.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Malena *6 & 35*

 1. dat zijn nou nog eens fijne kadootjes 😉 mooie kleurtjes!
  Mandy onlangs geplaatst…Update No-Buy periode.My Profile

 2. Vind die blauw groene lak echt the bomb 😀

 3. Mooie lakken! Vooral die oranje is prachtig 🙂
  Mirjam onlangs geplaatst…Update: nieuw huisje & een tegenslag.My Profile

 4. wat een leuke kadootjes, leuk idee dat vaders zulke spullen uitzoeken in het buitenland voor hun dochters, alleen daarom zijn zulke kadootjes al onvergetelijk!
  Petra onlangs geplaatst…Gewonnen bij Saraya ..My Profile

 5. […] het swatchen van deze prachtige lak van Malena bedacht ik me hoe mooi dit zou zijn met een lila patroon erover. Dus ik pakte mijn paarse stempel […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge