Malena *26 & 24*

Een tijd geleden is mijn vader op vakantie geweest naar Macedonië. Nu weet hij dat ik dol ben op nagellak en dus nam hij 9 verschillende kleuren lak mee van een merk wat ik niet kende. Vandaag laat ik er alvast 2 zien.

Malena is een merk wat in Frankrijk word gemaakt maar voornamelijk word verkocht in Macedonië. De flesjes zijn wat standaard en de opdruk is helaas een sticker. Toch zijn de vierkante flesjes gevuld met 12ml en is de kwast gewoon rond en recht afgesneden. Helaas hebben de lakken geen namen. Tenminste ik kon ze nergens vinden.#26 is een prachtige blauwe kleur met een parelmoer glans. De prachtige shimmers geven de lak een mooi effect. Met 3 dunne laagjes is de lak dekkend. Ook droogt de lak nog eens lekker snel.

#24 is meer een topcoat dan een dekkende lak. Het is een witte parelmoer lak waar prachtige roze shimmers in zitten. Op de foto draag ik 2 laagjes. Ook deze lak droogt lekker snel.

Ik ben nu erg benieuwd naar de andere lakken want deze 2 zijn goed in de smaak gevallen. Erg leuk! Wat de lakjes kosten… Geen idee ik heb ze gekregen. Nogmaals bedankt pap!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Malena *26 & 24*

  1. Beide erg mooi en zacht ook met die shimmer!
    NailTalk onlangs geplaatst…Soft gradiënt – Nail ArtMy Profile

  2. […] nagelwiel vielen mij reuze mee. Een tijd terug liet ik al een donker blauwe en een parelmoer lak zien. De flesjes zijn simpel en vierkant en gevuld met 12 ml. De ronde kwast is soepel en lakt prima.#6 […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge