Makes Me Smile

Een leuke naam zo rond de feestdagen. Voor velen dan. Iedereen heeft er wel iets mee. Ik ben zelf meer van oud en nieuw dan van kerst maar goed ieder zijn eigen ding toch?! En zo dacht Catrice ook. Vandaar een Limited Edition met voor ieder wat wils. NeoNaturals. Dit is een collectie bestaande uit 6 neon kleuren en 6 nude kleuren. Vandaag 1 van de 6 nude kleuren voor jullie.

De collectie leek mij echt super gaaf. Maar ik moet eerlijk bekennen ik vond de collectie tegenvallen. De neon kleuren waren niet echt neon ende nude kleuren waar grijsig en grauw. Toch vond ik 1 nude kleur echt mooi. Makes Me Smile! 

Deze bruinige kleur met veel zilveren shimmers. Hierdoor krijgt de nude kleur een speciale touche. De lakjes uit de LE collectie bevatten 10ml en hebben allemaal de standaard brede kwast. Ondanks dat dit niet nieuw is vermeld ik het toch even omdat ik er zelf zo langzaam aan begin te wennen en ze steeds fijner vind.


Deze mooie nude lak kreeg ik dekkend in jawel 1 laagje. Hij droogt mooi en snel op. Dit vind ik persoonlijk altijd erg fijn aan een lak. Toen de lak op mijn nagels zat vond ik zelf dat de lak een metallic finish had.


Deze lak en de overige NeoNaturals zijn tijdelijk verkrijgbaar bij Kruidvat en kosten €2,69 per stuk. 

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Makes Me Smile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge