*Make Up Kwasten Set*

Als ik me even verveel is niets zo leuk dan het hele web afstruinen voor leuke aanbiedingen. Je hebt leuke site waar vele leuke producten voor een prikkie of soms zelfs gratis te koop zijn.

Kennen jullie Vouchervandaag.nl al? Een leuke webshop met producten van techniek tot aan beauty met alles er tussen wat je maar kan bedenken. Ze hebben verschillende aanbiedingen. Bij Vouchervandaag.nl vind je de meeste gratis producten, je betaald alleen de verzendkosten! Ook hebben ze een koopjes hoek waar de producten tegen kleine prijsjes worden aangeboden. Regelmatig plaats ik een bestelling. Soms duurt het wat langer dan anders maar sowieso binnen 30 dagen heb je het product in huis. Dit keer bestelde ik een kwasten set bestaande uit 20 make up kwasten voor elk stukje van je gezicht.

De penselen worden netjes verzonden in een stevige envelop met aan de binnenkant bubbeltjes plastic. Vervolgens zitten ze allemaal verpakt in een plastic zakje welke is dicht geplakt. Wanneer je deze verwijdert zitten de kwasten ook nog eens allemaal apart in een plastic hulsje. Hierover kan ik alleen maar lovend over zijn. Gewoon een goede verpakking.
DSC_8159-BorderMaker
Elke kwast die je kan bedenken zit in deze set. En 3 penselen zijn ook nog eens dubble ended. Perfect voor de vakantie zodat niet ALLES mee hoeft.
Ik heb ze nu al een tijdje in gebruik en ik kan alleen maar zeggen dat ze super zacht zijn en super fijn in gebruik met verschillende producten.Deze set heeft een waarde van €39,90 en via Vouchervandaag.nl betaalde ik er €14,95 voor deze set. Omdat ik ook nog andere dingen had heb ik maar 1x verzendkosten hoeven te betalen van €3,95. 2 weken later lag deze set netjes in onze brievenbus.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
 • Een tijd terug kwam er bij mij op Facebook diverse advertenties voorbij over hippe en toffe zonnebrillen. Ik heb echt een zonnebrillen tic dus ik besloot eens een kijkje te nemen wat voor modellen ze hebben.
 • Tijdens mijn ziekte periode kreeg ik een email van GSMpunt.nl. Ze waren erg tevreden over mijn artikel over de Nude Audio Move Super M dat ze wederom een samenwerking aan wouden gaan.

Leave a comment to *Make Up Kwasten Set*

 1. Oeh wat een fijn prijsje! Ze zien er goed uit!
  NailTalk onlangs geplaatst…Winter Sweater – Nail ArtMy Profile

 2. ziet er uit als een fijn setje 😀
  femketje onlangs geplaatst…Expresso Fashion Haul :3My Profile

 3. Oefff, dat ziet er heel erg goed uit, en zeker voor zo een fijne prijs…leuke tip, ik ga eens kijken op Vouchervandaag.nl
  Petra onlangs geplaatst…Natura Siberica- Little SibericaMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge