Make Him Mine

Textuur lakken of Liquid Sand lakken wie kent ze niet! Alle merken komen er wel mee. En als je dacht dat het klaar was met deze trend heb je het wel een beetje mis want zelfs de nieuwe collectie van Essence en Catrice bevatten ook deze lakken.

DSC_3983-BorderMaker 

OPI was dan wel 1 van de eerste merken die kwam met deze trend. En ook OPI gaat hier nog even mee verder. Afgelopen kerst hadden ze nog weer een aantal in de kerst collectie van Mariah Carey zitten. En ik moet zeggen ze zien er werkelijk prachtig uit!

Make Him Mine is een oud roze kleurtje met enorm veel zilveren glitters. Dit is in het flesje al volop te zien. Het flesje ziet er niet anders uit dan andere OPI lakjes. Alleen kun je al aan de dop zien dat het om Liquid Sand gaat. De inhoud van het flesje is 15ml en hiermee dus ook groot. De kwast is wat breder en lakt erg fijn.

DSC_3984-BorderMaker 

Make Him Mine was al dekkend in 1 laagje en hij ziet er super uit! De lak droogt ook nog eens lekker snel dus wat wil je nog meer.

DSC_3977-BorderMaker DSC_3978-BorderMaker DSC_3979-BorderMaker 

OPI is verkrijgbaar bij Douglas en kost ongeveer €14,90 per stuk. 

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Make Him Mine

  1. Niet gedacht, maar vind ‘m mooi! Staat je ook goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge