Made By Me *Nail Art: Stempelsticker*

Wendy Made By MeStempelen is niet een nail art techniek die aan iedereen is weggelegd maar als je het eenmaal kan kun je de mooiste dingen op je nagels toveren.

De mooiste patronen kun je stempelen in een andere kleur dan de basis lak op je nagels. Maar wat als je nou je stempel ook eens kan inkleuren? Dan heb je een soort DIY van nagelstickers van en stempel. Ik ging de uitdaging aan want dat was het zeker 😛

Wat heb ik gebruikt voor mijn stempelsticker:
-Stempelkussen
-Imageplate
-Zwarte Stempellak
-Gekleurde lakken
-Klein kwastje/dottingtoo
-Sneldrogende topcoat.

Als eerst ga je aan de slag met de zwarte stempellak en je imageplate. Kies een leuk patroon uit die je ook kunt inkleuren. Doe dan zoals je altijd doet, stempellak, schrapen, stempelen maar vanaf hier gaan we anders te werk.Laat ze zwarte lak goed drogen en druppel wat kleuren lak op een plaatje of een sheet. Pak je kwastje of dottingtool en ga het plaatje voorzichtig inkleuren. Pas op met de zwarte randjes. Als dit klaar is laat je hem een paar minuutjes drogen.Breng vervolgens een heel dun laagje topcoat aan. Een dikke laag geeft vegen van de zwarte lak dus pas hier mee op. En laat dit goed drogen.Als dit allemaal mooi opgedroogd is pak je een pincet die je door je stempelkussen naar beneden te drukken er voorzichtig onder kunt schuiven. Als je sticker los is kun je hem voorzichtig vastpakken en op je nagels leggen. Vergeet niet nog voorzichtig een laagje topcoat aan te brengen en tadaaaa je eigen stempelsticker is klaar!Ik vond het erg leuk om het eens te proberen. Al geeft het wel wat werk en tijd het is weer eens wat anders om te doen. Hebben jullie wel eens zelf nagelstickers gemaakt?
Wendy Liefs

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)

Leave a comment to Made By Me *Nail Art: Stempelsticker*

  1. Heel leuk idee van je zeg!
    Lonneke onlangs geplaatst…The 31 Day Challenge: Day 18 Half MoonMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge