Made By Me *Nagellakrek*

De titel klopt niet helemaal…. Maar wie mij op Facebook volgt heeft het al voorbij zien komen. Sinds vorige week ben ik een trotse eigenaresse van een prachtig nagellakrek.

Al enige tijd stond dit op de planning. Maar sommige dingen worden altijd vooruit geschoven en zo ook dit mooie rek. Tot een paar weken geleden. Wouter zat samen met onze buurman wat dingen door te nemen toen dit ter sprake kwam. En al gauw geschiedde dat ze samen naar de bouwmarkt zijn geweest en op een zaterdagmiddag het hele rek in elkaar hadden gezet. Mocht hem zelf nog schilderen maar ook dit is uiteindelijk meren deel door Wouter gedaan.

Ik koos voor een parelmoer roze. Helaas hadden we te weinig en had ik deze spuitbussen al een hele lange tijd geleden eens op de markt gekocht dus ik moest iets anders verzinnen maar die glitters erin vond ik wel erg tof. Dus op naar de Gamma en kijken wat er op lijkt. Uit eindelijk is het een roze metallic verf geworden. En was ie na 1 laagje mooi dekkend.Het rek is opgehangen en ik kon hem inruimen. Ik heb er nu zo’n 215 lakken in gekregen en vind hem super gaaf geworden! De lakken staan er netjes in en zo heb ik nog wat extra kleur tegen de muur waar ik gelukkig van word πŸ˜‰
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Made By Me *Nagellakrek*

 1. HOE GAAF WENDY!!!!! echt heel te gek! Wil ik ook ooit nog eens! πŸ˜‰ Xxx
  Mandy onlangs geplaatst…Van Blond naar Wild Plum…My Profile

 2. Heel gaaf! En wat passen er een hoop in!
  Dailynailsart onlangs geplaatst…Lacquester: Sparklie topcoat Goud-Roze-Paars.My Profile

 3. Dat zou ik ook willen maken maar weet niet goed hoe πŸ™

 4. Wauw wat een mooi rek! Hoe heb je dat precies gemaakt, met allemaal losse plankjes? Heel netjes ook met die metalen draden ervoor. Wauw!
  Mirjam onlangs geplaatst…Shoplog: Action opbergspullen & washi tapeMy Profile

  • Ze hebben allemaal houten planken gebruikt en die ‘metalen’draad is een heel dun rond houtje.
   De planken hebben ze op maat gezaagd, en in elkaar geschroefd. Waar ze de plankjes vast hebben geschroefd hebben ze eerst wat houtlijm gedaan voor de stevigheid.

   Verder heb je gewoon nodig een handige man, vriend of buurman πŸ˜‰

 5. Worden ze ook gemaakt op bestelling? πŸ˜› Super mooi meid, echt gaaf!!
  NailTalk onlangs geplaatst…El Corazon – Nail Party collection – 423/621 BlackBerry CaipirinhaMy Profile

 6. ( kwijlerdekwijl ) wat is hij leuk geworden en wat staan er een mooie gekleurde pareltjes is….zo gaaf!
  Petra onlangs geplaatst…Nails…Keep practicing..My Profile

 7. Gaaf zeg, ziet er erg gezellig uit al die kleurtjes bij elkaar!
  Yvonne onlangs geplaatst…Nail Art met My Favorite OrnamentMy Profile

 8. […] Het voordeel van je stash grondig uitzoeken en opruimen? Lakken opnieuw vinden. Ja, dit zie je regelmatig bij mij gebeuren. En ook nu weer bij het inruimen van mijn nagellakrek. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge