LR Roze Nagellak

Jullie konden al lezen vorige week dat ik dol ben op onbekende lakjes en zo kwam ook deze in mijn stash. Via een make up party waar ze uiteindelijk ook nagellak hadden heb ik er 2 uitgekozen. Een diep paarse en deze mooie roze. 
Enige tijd geleden had ik via mijn moeders werk een make up party. Ik was erg benieuwd wat dit was. Ik kende overigens alleen de alom bekende tupperware party’s. We werden vriendelijk ontvangen met een kopje thee of koffie met wat lekkers erbij.

De mevrouw die ons de producten ging verkopen begon te vertellen over het merk LR. LR is een merk wat uit Duitsland komt en nog niet heel lang in Nederland is. Daarna ging ze vooral vertellen over de oogschaduws en foundation. Persoonlijk vond ik deze producten echt helemaal niets… De foundation gaf strepen en de oogschaduw had 0,0 pigment. Toen haar verhaal afgelopen was mochten we door de boekjes bladeren en daar kwam ik tot mijn verbazing nagellak tegen. Dus ik ging kiezen welke kleuren ik zou willen.

Deze prachtige roze lak -zonder naam maar met nummer 7- is uiteindelijk 1 van de 2 keuzes geworden. Eigenlijk ben ik er wel blij mee. Het is een sjieke diep roze lak die te dragen is bij vele gelegenheden. Het kwast is mooi rond en smal maar wel erg fijn om mee te lakken. Het flesje is niet heel groot en bevat 7ml. 


Na het tegenvallen van de foundation en de oogschaduw die ze daar liet zien was ik stiekem een beetje bang dat de nagellak ook echt niets zou zijn. Maar het tegendeel bewees zich. Ik begon met lakken en met 1 laagje was de lak compleet dekkend! WAUW! Dat had ik zeker niet verwacht.


Ik vind het persoonlijk een erg mooie kleur. Deze lakjes zijn alleen te koop via de make up party’s van LR en kosten €7,90. Ik vind het persoonlijk wel wat aan de prijzige kant.

Liefs,
Wendy

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to LR Roze Nagellak

 1. Having said that first using fish bait quantity yet grade ascribed to the best consuming water
  just by own fishermen rrn comparison to the greater
  part, is actually hefty thing in this excellent. Adequate
  when you want camo most of the get items along with are
  planning to mnt plugmolds on your wall while using backsplash.
  Philips and furthermore Douwe Egberts latched onto the installation of java pods to
  qualify for the leads in conjunction with
  happening the entire Senseo coffee machine where it brews dirt caffeine that may be pre-packed in
  its bristling one sort. Herbs could be tried-and-tested way to handle dental malodor.

  I prefer all of this to seal peas, hemp, spaghetti, flour, nuts,
  landscape caffeine, tea leaf plastic bags.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge