Love Letters

Hij ligt al een week in de winkel maar ik had nog niet eerder de tijd gehad om deze leuke schattige nieuwe Limited Edition spulletjes voor jullie te reviewen. Nu ik dat gedaan heb wil ik het zeker met jullie delen!

Essence kwam vorige week met de nieuwe LE genaamd Love Letters. Deze collectie is speciaal voor Valentijnsdag ontworpen. Toen ik het persbericht zag moest ik toch weer eerlijk toegeven dat ik er niet heel erg warm van werd. Ik vond de kleuren aardig tegenvallen… Toen ik de lakjes in de winkel bekeek werd dit gevoel niet beter… Ik koos uit eindelijk 2 lakjes en het stempel setje want de imageplate is echt super schattig!

DSC_3851-BorderMaker

De lakjes zitten in een langwerpig flesje wat ik persoonlijk niet heel mooi vind. Ik hou meer van de wat bredere flesjes. Maar goed toch zijn ze gevuld met 7ml. Dat valt dan weer niet tegen al zeg ik het zelf. De kwastjes zijn wel weer een stuk smaller dan die van het vaste assortiment. Dit vind ik een gemiste kans.

DSC_3845-BorderMakerDSC_3846-BorderMakerDSC_3849-BorderMaker
04 Dear Peach!
is een zalm oranje/ perzikken kleurtje. Waar ik de kleur echt aan moet vasthangen weet ik niet zo goed. Het is een heel zacht pastel kleurtje. Wat wel echt geweldig is dat deze lak dekkend is in 2 laagjes. Dit had ik niet verwacht van zo’n lichte pastel kleur. Wel duurt het wat langer voor de lak echt goed droog is.

 

DSC_3839-BorderMakerDSC_3840-BorderMakerDSC_3841-BorderMaker
05 INKheart
is een super mooie donkere grijze lak en volgens de sticker op de dop ook stempelbaar. Nou zo’n donkere grijze stempel lak had ik nog niet dus ook deze ging mee. Ik lakte eerst de lak op mijn nagels en ja hoor in 1 laagje is de lak compleet dekkend. Hij droogt snel op en geeft een mooie matt-achtige glans. Ik vind het een heel apart effect en bijna niet omschrijfbaar.

 

Dan hebben we natuurlijk nog het stempelpakketje genaamd I’m On Cloud Nine. Het zit in een super schattig doosje verpakt. Door het kijk venster kun je goed zien wat er in zit. Op de buitenkant staat wat er precies inzit, de plaatjes op het imageplate en natuurlijk de naam.

DSC_3842-BorderMaker

Wanneer je het pakketje uitpakt vergeet dan niet de plastic folie van de imageplate af te halen.

DSC_3844-BorderMaker

Persoonlijk zou ik nooit kiezen voor de metalen schraper die in het setje zit en ik koos er dan ook voor om mijn plastic schraper te gebruiken zodat mijn plate nog lang mooi en onbeschadigd blijft. Ik koos ervoor om met INKheart te stempelen op Dear Peach! En dit is het resultaat.

DSC_3850-BorderMaker

Ik ben erg blij met deze aankopen en ben ook blij dat ik het hierbij heb gelaten. De lakken kosten €1,89 per stuk en het stempel setje kost €2,99. Het betreft een Limited Edition dus op = op. Dus wil jij nog iets van deze LE bemachtigen ren dan snel naar ‘jou’ kruidvat!

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Love Letters

  1. Goed gelukt! Mooie lakjes. Heb de stampy polish ook gekocht, maar eens even wat proberen weer!

  2. wat een leuke collectie! Mooie kleuren ook

  3. […] In Green – €0,75 Essence – Limited Edition – Hello Autumn – Meet My Pumpkin – €0,75 Essence – Limited Edition – Love Letters – Dear Peach! – €0,75Essence – Limited Edition – Hidden Stories – Mauvellous Fairy – €0,75 […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge