L’Oréal *Doutzen’s Delicate Rose*

Ow ow ow! Dit is best te erg voor woorden. Afgelopen zomer liep ik in Duitsland en zag ik een schap vol prachtige lakken en lipsticks staan match-end aan diverse L’Oréal modellen. Ik koos voor de lipstick en de bijpassende nagellak.

DSC_1724-Zonder-BorderMakerMooi barbie roze en ook nog eens gekoppeld aan het Nederlandse model Doutzen. Dit kleurtje geeft me helemaal zin in de zomer. Want met een bruiner huidje knalt hij nog mooier van je lippen en je nagels.Als eerst de lipstick genaamd Doutzen’s Delicate Rose. De substantie is heerlijk cremig en glijd goed over je lippen. De lipstick is niet volledig mat maar over de top glanzen doet ie ook zeker niet! Ik vind de lipstick erg prettig aan voelen en een drankje overleeft ie zeker. En ik vind hem zeker lente/zomer proof!Doutzen’s Delicate Rose is ook nog een nagellak. De lak is net zo roze als de lipstick. Met 2 laagjes is de lak mooi dekkend. Hij vloeit lekker uit en droogt snel. Ook deze lak is een heerlijk lente/zomer proof kleurtje.Ik heb eerlijk gezegd geen idee of dit setje nog verkrijgbaar is maar er zijn nog diverse Collection Exclusive te koop. De lipsticks kosten €14,95 per stuk en de nagellak is verkrijgbaar voor €5,79 per stuk.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)

Leave a comment to L’Oréal *Doutzen’s Delicate Rose*

  1. Gaaf, gaaf en nog eens gaaf! Wat een heerlijk zomerse kleur!
    Lonneke onlangs geplaatst…La Femme NSC Gel Polish | Oasis GreenMy Profile

  2. super mooie lipstick ;D
    femketje onlangs geplaatst…Look – 90s Grunge.My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge