Limited Edition *Wave Goddess*

Tijd voor de laatste Limited Edition die ik in Duitsland tijdens mijn mini trip kocht. Ik wist niet zeker of deze LE naar Nederland zou komen en nam de lakken maar mee. Een week later zag ik ze in Nederland ook in de schappen komen.

Achteraf maakt het niet heel veel verschil alleen zijn de prijzen in Duitsland wat lager dan in Nederland. Dus dat was dan wel weer een prettige bijkomstigheid. De LE bestaat uit verschillende Beach producten en super mooie lakken. De flesjes ogen groot en zijn eigenlijk ook wel redelijk groot. Ze zijn gevuld met 10ml. De kwast is rond en smal maar lakt enorm fijn. Om ieder flesje zit een rubberen ringetje in de kleur van de lak met een tekst.Loose Your Heart On The Board met ring #LOVE, is een prachtige roze crème lak. Tevens ook de enige crème lak van deze collectie. Ik had maar 1 laagje nodig om hem mooi dekkend te krijgen.

Wave Down The Lime met ring EARLY BIRD, is een lime gele/groene lak met prachtige shimmers. Persoonlijk vond ik de lak wat vlekkerig lakken. Met 2 laagjes was dat wel weg en was het een mooi dekkend geheel.

Have A Break met ring YOLO, is een super mooie licht blauwe tint met ook weer dezelfde shimmer. Deze lak lakte super fijn en het was met 2 laagjes helemaal perfect!

Crush On Blue met ring WAVE GODDESS, is een heerlijke donker blauwe lak met ook weer die prachtige shimmer. Net als bij de andere 2 shimmer lakken had ik ook hier weer 2 laagjes nodig voor een prachtige dekking.

Alle lakken drogen enorm snel! Wat ik precies met de ringen moet… Geen idee. Ze passen me alleen om mijn pink. Ik denk dat ik ze lekker om het flesje laat zitten. Het is een grappige toevoeging. Ik vind dit 1 van de betere LE’s van Essence en ik ben echt blij verrast. De lakken stonden hier nog in de schappen en kosten €1,89 per stuk. Ik denk wel dat je snel moet zijn want ze zullen binnenkort wel verdwijnen.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Limited Edition *Wave Goddess*

 1. Je kunt de shimmer goed zien, love it! Leuke kleurtjes
  NailTalk onlangs geplaatst…O.P.I. FLAMINGO tini’s – Flamingo Tini PinkMy Profile

 2. de blauwe tinten spreken mij heel erg aan, meer dan de ander tinten…..toch zijn dat ook erg aparte kleuren..
  Petra onlangs geplaatst…Het niets meer in mijn zak steken …wish listje!My Profile

 3. wat een prachtige kleuren nu heb ik spijt dat ik rood en geel niet mee genomen heb haha
  Angelique onlangs geplaatst…Treaclemoon cool melon frescaMy Profile

 4. Hele mooie lakjes!
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…VipBox Augustus 2014My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge