Limited Edition *Road Trip*

Ik vertelde jullie al dat ik nog een aantal Limited Editions heb staan na mijn vakantie in Duitsland. Dus tijd om er weer 1 aan jullie te laten zien.

In Duitsland komen er vaak 2 LE’s tegelijk uit. Het is soms even zoeken en ze staan niet in het schap maar ergens op een kop van een stelling. Tijdens mijn vakantie in Duitsland stond ook de LE Road Trip in de DM’s opgesteld. Helaas van de 4 lakken heb ik er 3 kunnen bemachtigen. De flesjes zijn wel wat klein en maar met 5ml gevuld. Hierdoor is de dop en de kwast ook wat kleiner wat dan weer wat lastiger in de hand licht. De kwast zelf is plat maar smal.Hit The Road, Red! Is een lak met het leather effect. De kleur is na mijn idee wat roestig of zelfs een mengeling van verwassen rood/bruin/roze. Met 2 laagjes was hij dekkend en droogt snel op. Het effect zelf zag er wel wat apart uit.On The Road Again, is een lak met het asphalt effect. Geen idee wat ik me er precies bij moest voorstellen maar dat het ging om een textuur lak was me wel duidelijk. De witte cremekleurige basis met prachtige zilveren en gouden glitters dekt in 2 laagjes en droogt lekker vlot. Het effect ziet er zeker tof uit!I Don’t Care! I Love It! Is een gasoline effect. In de volksmond onder nagellak liefhebbers ook wel gewoon duochroom genoemd ๐Ÿ˜› De kleuren groen, blauw en paars wisselen elkaar goed af en de lak is dekkend in 2 laagjes. Ik heb van deze lak veel verschillende foto’s gemaakt om het effect goed te laten zien. De lak droogt ook lekker snel!Helaas het 4e lakje heb ik niet kunnen bemachtigen. Dit was een thermo effect lakje en dus erg populair. Of deze LE uit eindelijk naar Nederland komt weet ik niet. Het is opzich wel een erg leuke LE. Zelfs de duochroom lak vind ik mooi terwijl ik hier normaal niet echt van houd.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Limited Edition *Road Trip*

 1. Ik vind de eerste en de derde heel mooi.
  Lonneke onlangs geplaatst…HEMA It’s My Beautyfull Skin Day Scrub CreamMy Profile

 2. Mwaah.. ik skip deze lakjes. Niet helemaal mijn ding.
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…The Ice Cream TAGMy Profile

 3. vooral het eerste kleurtje spreekt mij wel aan, jammer van het thermo lakje populaire producten gaan altijd zo hard niet te geloven soms
  Angelique onlangs geplaatst…Treaclemoon cool melon frescaMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge