Limited Edition *Metallure*

Na het kwastjes probleem, wat ik al vaker had gehad, heb ik besloten om niet zomaar alle lakken van Catrice te gaan kopen. En buiten de kwastjes vind ik ook niet dat de lakken in de goede zin vernieuwend zijn. Sommige LE’s zijn leuk en sommige zijn gewoon niets. Metallure had na mijn idee wel een paar potentiële beauty’s.

Toen ik voor het vernieuwde schap van Catrice stond viel eigenlijk geen enkele lak mij op. Er staan een paar nieuwe kleuren in maar ze kunnen er na mijn idee al jaren tussen staan. Dat was een tegenvaller. De LE Metallure had wel een aantal mooie producten staan. Ik nam zelf 3 lakjes mee. De flesjes zijn buiten de prachtige dop vrij standaard met 10ml. De kwastjes zijn breed en redelijk rond afgesneden.Alluring Pink, is meteen echt de grootste tegenvaller van deze collectie. De lak is op zich zelf erg mooi en bevat prachtige shimmers. Maar als een lak na 3 laagjes nog niet dekkend is houdt de liefde bij mij heel ver op. De lak droogt redelijk snel maar voor zoveel laagjes te langzaam.Metalight, is prachtig! Een mooie rosè gouden lak met shimmers die zorgen voor het metallic effect. De lak streept hel iets maar ik vind het niet storend. Met 2 laagjes is deze lak mooi dekkend.Metalfusion is een redelijke standaard kleur. Mooi antraciet van kleur en ook weer dezelfde shimmers die de lak metallic maken. De lak streept nog iets minder dan Metalight en is ook dekkend met 2 laagjes.Deze Limited Edition collectie van Catrice is tijdelijk verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. Het betreft een LE dus helaas op = op! De lakken kosten €2,99 per stuk.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Limited Edition *Metallure*

 1. de onderste twee laken heb ik net staan bewonderen bij drogist, ze zijn echt heel erg mooi!
  Petra onlangs geplaatst…Claire’s mega 3D how to book!..My Profile

 2. Ik heb ze laten staan, maar als ik ze zo zie, zijn ze toch wel erg mooi!
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Big Bazar Perfect Touch Lip Shimmer & Lip GlossMy Profile

 3. bij mij bleef die roze super sheer bij de tips >.< zelfs na 3 laagjes zag ik ze er nog door, dikke fail want had de hoogste verwachtingen van die kleur!
  femketje onlangs geplaatst…Sinful Colors – Tokyo Pearl.My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge