Limited Edition *Le Grand Bleu*

Momenteel heb ik nog 3 Limited Editions staan van Essence en Catrice die ik nog met jullie wil delen. 2 ervan komen zover ik weet helaas niet naar Nederland en kocht ik tijdens mijn vakantie in Duitsland. Vandaag laat ik die van Catrice zien.

Hier in Nederland vind ik de afgelopen LE’s van Catrice wat tegen vallen ik kocht er steeds maar 1 of 2 en meer niet. Ik ben nu dan ook erg benieuwd naar de komende LE Metallure. Maar tijdens onze vakantie in Duitsland zag ik iets waar ik heel vrolijk van werd. Een prachtige LE. De flesjes zijn standaard met 10ml maar de doppen zijn fantastisch. Een prachtige print van een zeemeerminnen staart op de zilveren doppen. De kwast is breed en deze keer echt rond afgesneden.Underwater Laugh, meteen voor mij een favoriet is een prachtige lila kleur met enorm vel zilveren shimmers. De shimmers geven de lak een prachtige metallic finish. Met 2 laagjes is de lak dekkend en droogt hij lekker snel.

Bella Aquarella, is voor mij de grootste teleurstelling! De blauwe lak ziet er in het flesje echt prachtig uit. Maar met 3 laagjes is de mooie blauwe lak met prachtige shimmers en flakies nog niet dekkend. En de droogtijd is dramatisch. Erg jammer!

Maar omdat deze collectie ook nog een prachtige Jelly lak met prachtige holograische glitters bevat. Besloot ik om Mermaiday Mayday over Bella Aquarella heen te doen. Het effect vind ik dan wel weer erg leuk. Misschien voor over een goede dekkende blauwe lak.

Entering Atlantis, is een enorm donker blauwe lak met mooie zilveren, roze en gouden shimmers die duidelijk te zien zijn op de nagels. De lak is met 2 laagjes mooi dekkend en ook deze lak droogt weer lekker snel.

Mermaid It, is de laatste van deze 5 (nou a eigenlijk 4) mooie lakken. De gouden lak lijkt wat standaard maar op je nagels veranderde de lak in een prachtige lak met mooie shimmers en een hele mooie finish. Met 2 laagjes was deze lak dekkend en ook de droogtijd was weer goed.

Helaas komen deze lakken niet naar Nederland! Ik vind het een erg gave LE zoals vaker het geval is in Duitsland. De lakken kosten daar €2,75 per stuk. Mocht je deze zomer nog in Duitsland komen bezoek dan zeker eens een DM Drogist!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Limited Edition *Le Grand Bleu*

 1. Wat slecht dat die kwaliteit niet constant is.. die Mermaiday Mayday was ik heel benieuwd naar en stelt zeker niet teleur! Mooie swatches weer 🙂

 2. Mooie LE inderdaad! 😉
  Mandy onlangs geplaatst…(Foto) Unboxing E.L.FMy Profile

 3. jammer van die blauwe zeg >.<
  femketje onlangs geplaatst…Sinful Colors – Cinderella.My Profile

 4. de gouden lak vind ik heel erg mooi….
  Petra onlangs geplaatst…Montangne Jeunesse, Travel pamper pack …My Profile

 5. Vind die donkerblauwe ook wel HEEL mooi zeg!
  NailTalk onlangs geplaatst…Pink Zebra – Nail ArtMy Profile

 6. de eerste lak is typisch zo een lak die ik zou laten staan maar als ik hem zo op jou nagels ziet vind ik hem prachtig, ook het gouden kleurtje vind ik mooi
  Angelique onlangs geplaatst…Treaclemoon cool melon frescaMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge