Lili’s Pink

Naast mijn werkplek staat een bakje met mijn nieuwe lakken maar ook in mijn Helmers zitten nog genoeg lakken die ik nog niet heb gedeeld. Soms maakt dit het kiezen heel erg lastig. Waarom? Omdat er na mijn mening veel moois tussen zit 😉

Models Own is 1 van mijn favoriete Engelse merken. Als we in Engeland zijn gaan er zeker altijd een paar van deze lakken mee. Dit puur omdat het super mooie lakken zijn en ze daar omgerekend goedkoper zijn. De flesjes zijn ook heel duidelijk en typisch Models Own. De witte dop en de witte opdruk zijn strak en duidelijk. De inhoud van de ronde flesjes is nog best veel met 14ml. De kwast is gewoon rond en recht afgesneden.Lili’s Pink, is een prachtige roze lak met heel veel zilveren shimmers. Hierdoor lijkt de lak iet wat metallic te worden maar hij streept totaal niet. Het effect is super gaaf. Lili’s Pink is dekkend in 2 dunne laagjes en de lak droogt enorm snel! Ook droogt de lak wat suede achtig op. Ik vind dit wel een mooi effect. Hou je hier niet van breng dan een shiny top coat aan.Models Own is in Nederland o.a. Te koop bij Pretty Polish en The Make Up Spot. Maar mocht je naar Engeland gaan zou ik zeker eens een Models Own schap opzoeken!

Doe jij al mee met de Winactie?
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Lili’s Pink

  1. Mooie nagellak, zo’n kleur had ik namelijk niet verwacht. 🙂 De shine is op en top!
    Cynthiiaa onlangs geplaatst…EPIC MEAL TIME!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge