Lights, Camera & Action!

Florida 2013

Jemig wat gaat de tijd snel he! Er is alweer een dag voorbij! We merken echt dat we het prima naar ons zin hebben hier. Als we ons hadden verveeld was de tijd immers niet zo snel gegaan. Over een week zitten we alweer in het vliegtuig naar het mega koude Nederland. Maar voorlopig willen we daar nog even niet aan denken. Maar dat zullen jullie vast wel snappen 🙂

DSC_2213-BorderMakerDSC_2221-BorderMaker

DSC_2217-BorderMaker DSC_2216-BorderMaker

DSC_2208-BorderMakerDSC_2206-BorderMaker

Vandaag stond op de planning Disney Hollywood Studio’s. Een park welke vergelijkbaar is met Studio’s in Parijs. Maar helaas heeft Studio’s hier maar 2 echt grote attracties. Rock ’n Rollercoaster welke een iets ander verhaal heeft dan de baan in Parijs. Echter is de baan gewoon exact hetzelfde. En dan de tower of terror. Het bekende verhaal van een lift die op hol is geslagen door de bliksem enz enz. 😉 Dus naar onze mening weinig actie 😉

DSC_2211-BorderMakerDSC_2210-BorderMaker

Toen we het park inkwamen zagen we dat het opzich best rustig was. Toch waren bij de 2 grote attracties redelijk lange wachtrijen. We besloten daarom om voor de Tower of Terror een fastpass te halen om daarna in de rij te gaan staan van Rock ’n Rollercoaster. Hierdoor kwamen we qua tijd precies uit. En hadden we in een uur tijd al de 2 grote attracties gedaan. Opzich jammer natuurlijk maar ach zo konden we mooi rond kijken wat we nog meer gingen doen.

DSC_2204-BorderMaker

Bij de uitgang van de Tower of Terror was het theater van de musical show Beauty and the Beast. Welke ik de vorige keer erg mooi vond. Toen wij bij de Tower of Terror klaar waren hadden we wel geteld 5 minuten om in het theater te komen. Het was geen moeten maar we redden het prima. We zaten en de show begon ook al. Helaas hadden we erg irritante mensen voor ons zitten waardoor we door hun gewiebel steeds tegen hoofden aan zaten te kijken. Maar ik vind de show nog net zo mooi!

DSC_2152-BorderMakerDSC_2160-BorderMaker DSC_2153-BorderMaker

Een half uur later was de show voorbij en gingen we kijken wat we gingen doen. We besloten naar de tramtour te gaan. Onderweg hiernaar toe kwamen we nog langs een soort museum met alleen maar dingen over Walt Disney him self! Na het museum door gelopen te zijn kom je uit bij een super toffe film. Best leuk en vooral interessant om eens meer te zien over die man. Maar weer werd onze route omgegooid want na afloop en een blik op ons horloge leerde ons dat het lunch tijd was. Even een hapje eten en dan toch echt door…. Helaas! *Gniffel* We kwamen Stitch en wat ander Disney grut tegen en ja dat betekent dat we toch echt even een fototje gaan maken! SMILE!!!!

DSC_2168-BorderMaker DSC_2170-BorderMaker

Ja nu zijn we toch echt bij de tour aangekomen! Deze tour is echt tof gedaan. Eerst kom je bij een soort demonstratie over vanalles wat ze met water kunnen. Hoe de special effects gemaakt worden en hoe het in zijn werk gaat. Vervolgens loop je door een opslag ruimte met allemaal oude en gebruikte spullen in diverse films. Aan ieder object hangt een label met daarop bij welke film het hoort. Ik hou altijd wel van dit soort dingen. Na even wachten mochten we in het treintje plaats nemen. Het rondje begon langs het atelier, eerst van de kleding en vervolgens waar de decor stukken gemaakt worden. Daarna vond ik het wat minder boeiend. Je krijgt allemaal voertuigen te zien welke zijn gebruikt voor speciale shots of zelfs echt gebruikt zijn in een film. Daarna krijg je een special effect te zien welke echt precies hetzelfde is als in Parijs. Alleen reageren de mensen hier echt alsof het echt gebeurd. Pure hysterie in de tram dus.

DSC_2175-BorderMaker DSC_2179-BorderMaker DSC_2181-BorderMaker DSC_2183-BorderMaker DSC_2190-BorderMaker DSC_2198-BorderMaker DSC_2201-BorderMaker

Na het rond afgemaakt te hebben en weer omgedraaid te zijn waren we alweer klaar. Toen we door de winkel kwamen zag ik echt een prachtig Tinkerbell boek. Helaas was hij erg prijzig…. Ach ik denk er nog even over na! Vervolgens besloten we nog een laatste ritje Tower of Terror te doen en toen hadden we het park wel gezien. Je kan echt 100 shows bekijken, oke een beetje overdreven maar wel echt veel en we hadden hier weinig trek in dus gingen we even naar het hotel omkleden en daarna eten en wat winkels af. Al met al weer een super heerlijke dag gehad!

DSC_2224-BorderMaker

Liefs,
Wendy & Wouter

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar ging mijn lieve vriendinnetje Angelique naar de States. En eigenlijk proberen we altijd wel iets voor elkaar mee te nemen. Al is het me dit keer niet gelukt... En dit setje kreeg ik destijds van haar.
  • Terwijl we dit schrijven is het bij ons zaterdag avond en bij jullie al zondag ochtend. Hier zijn we ondertussen druk bezig om onze koffers te pakken om morgenavond (zondagavond dus) weer terug naar Nederland te vliegen. Maar toch wouden we nog even een prachtige dag of eigenlijk 2 met jullie delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge