Let’s Talk

Sinful Colors lakjes zijn echt super mooi! Ik kende het merk eigenlijk alleen uit Engeland. Ik had me er nooit verder in verdiept want had nog nooit iets gezien van Sinful waar mijn hard heel veel sneller van ging kloppen. Tot ik in Amerika schappen vol tegen kwam…

DSC_3638-BorderMakerSinful Colors is een merk wat in Amerika heel veel verkocht word. En overal in diverse winkels zie je verschillende en ook andere schappen staan. Zo werd het toch iedere keer even het kijken waard want dan lag er weer wat moois tussen. En voor de prijs van $1,99 kan ik ze dan toch niet laten liggen.

Let’s Talk is een super mooie paarse kleur die helaas op de foto’s bijna niet te vangen was. In de lak zitten ook nog eens prachtige paarse shimmers. Sinful color heeft mooie flesjes. Ze lijken ergens wel een klein beetje op de flesjes van China Glaze. De inhoud is alleen net iets meer en met 15ml zijn ze dan toch ook best groot. De ronde kwast is wel wat aan de korte kant maar mooi recht afgesneden.

DSC_3639-BorderMaker

Ik heb deze mooie paarse lak dekkend gekregen in 2 dunne laagjes. En wat ik ook nog erg fijn vond aan deze lak is dat hij erg snel droogt. Maar zoals ik al zei was het erg moeilijk deze prachtige paarse kleur op de foto te krijgen.

DSC_3578-BorderMaker DSC_3580-BorderMaker DSC_3581-BorderMaker DSC_3583-BorderMaker

Ik kocht dit lakje in Amerika voor $1,99. In Nederland heb ik ze helaas nog nooit gezien. Mocht je naar Engeland gaan zijn ze ook te koop bij Boots.

Liefs Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Let’s Talk

  1. apart maar weer een gaaf kleurtje, ik hou van paarse kleuren!

  2. Ik vind het echt een tof kleurtje! Ik ben dol op deze kleur <3

  3. Gaaf kleurtje!!

  4. In België te koop bij Di 😉

  5. […] voor een super paarse combi. Een week of 2 geleden konden jullie al de prachtige swatches zien van Let’s Talk. Weet je nog die mooie paarse lak die op de foto’s blauw leek en ik kreeg er gewoon geen […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge