Letica Well *523*

Wanneer ik op vakantie ben kijk ik eigenlijk altijd naar nieuwe lakjes. Ik vind het leuk om een aandenken hebben op zo’n manier. Vaak zoek ik ook nog merken op die in Nederland niet of nauwlijks verkrijgbaar zijn.

Leticia Well is een merk waar ik eigenlijk nog nooit van heb gehoord. Ik liet al eerder een lakje zien van dit merk met die mega XXL fles. Dat was niet de enige die ik van dit merk mee nam. Zoals ik al vertelde tijdens de Combination Sunday waren deze lakjes een beetje naar achter geschoven maar ze zijn er weer.

#523 is een neon roze lak met een vleugje koraal. De substantie vond ik wat vreemd in het begin maar zeker niet verkeerd. Met 2 laagjes is deze redelijk dikke jelly lak dekkend. Ook droogt de lak redelijk snel op. Op het flesje staat dat de lak gemaakt is in Spanje wat ik dan weer een leuke extra toevoeging vind. Maar jemig wat een ontzettend lastige lak om mooi vast te leggen op de foto!Mocht je ooit iets tegen komen van dit merk en ben je net als mij dol op lakjes uit het buitenland dan zijn de lakjes van dit merk zeker een aanrader. En helemaal als je weet dat ik per lakje maar €1,00 heb betaald.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Letica Well *523*

  1. Fijn weer zo’n koraalkleurtje voorbij te zien komen! Vind ‘m mooi en dat voor die prijs… leuk!
    NailTalk onlangs geplaatst…Guestpost – Nailbox.nlMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge