Let the memories begin!

Florida 2013

Iets anders dan dat jullie gewend zijn van ons. Normaal schrijven we meteen als we in het hotel zijn de avond na onze geweldige dagen maar vandaag is het the day after. Waarom? Nou omdat wij gisteravond/nacht naar Disney Magic Kingdom waren geweest en hier pas om 12.00am (oftewel middernacht 0.00 uur) weg gingen. Toen we uiteindelijk in het hotel aankwamen was het 2.00 uur ’s nachts zoals je misschien begrijpt hadden we toen niet heel erg veel fut meer om nog iets te schrijven.

2013-11-09 17.59.17-BorderMaker

Maar omdat we toch de dag van gister die overigens super was met jullie willen delen typ ik het vandaag even voor jullie uit.

Vrijdagavond besloten we dat we het weekend gingen uitslapen. Na het steeds doorreizen en opstaan met wekkers hadden we hier wel wat behoefte aan. Oke, we missen het ontbijt in het hotel (wat bestaat uit wafels, ei, worst en vies smerig zoet brood) dus eigenlijk missen we niets. En hebben we gezorgd dat we lekker wat gezonde groentjes en fruitjes in onze koelkast hebben en we een heerlijk kopje HOLLANDSE SMAKELIJKE thee kunnen zetten ๐Ÿ˜‰ Dus zo gezegd zo gedaan en hebben we heerlijk uitgeslapen. Toen we ons ontbijt gingen nuttigen hebben we dit gedaan onder het genot van de Bassie & Adriaan afleveringen hier in Orlando. We wouden een beetje weten waar hun waren geweest enzo ๐Ÿ˜› Toch een jeugd momentje ๐Ÿ˜‰

Na ons ontbijt zijn we lekker gaan douchen, aankleden en zijn we naar wat adressen gereden die ik had gekregen. Heerlijk rond gesnuffeld en nog wat spullen in het mandje/karretje/tas gegooid en op naar de volgende. Rond 3 uur besloten we alvast wat te gaan eten zodat dit niet meer in Disney hoefde. Immers scheelt het net als bij ieder Disney park veel als je buiten het park eet ๐Ÿ˜‰ Na onze buikjes rond en vooral vol te hebben gegeten zijn we naar Disney Downtown gereden. Hier kun je gratis parkeren en we wouden wel uitproberen of het te doen was om zo de parken op te komen. Nou te doen is het wel je bent alleen wat langer onder weg. Maar dat is wat je liever hebt. Of $16,- per keer betalen of gratis parkeren en langer onderweg zijn. Nou voor ons maakt het niet heel veel uit. Wel hadden we het gisteravond na zo’n lange dag gehad en dan kun je misschien wel gewoon beter bij het park zelf parkeren. Maar goed stel we doen het volgende week weer zo dan denk ik dat we voor zo’n avond bij het park parkeren!

Toen we eindelijk het park in liepen kwamen we meteen binnen terwijl er een welkoms parade bezig was die vieren dat het kerst is (nou nog lang niet maar goed voor hun wel :P) We zijn rustig de kaart gaan bekijken en toen zag ik al meteen dat je ergens met Tinkerbell op de foto kan. Uhm DUUUUH tuurlijk wil ik dat! Maar om 18.15 uur gingen ze het kasteel met lichtjes versieren en besloten we dit even te kijken. Mickey, Minnie, Donald en Goofy zijn hier zooo gaaf. Hun ogen knipperen en hun monden bewegen. Ik kende ze al maar blijf het zo mooi vinden. Toen ze Assepoester er bij gingen halen en besloten om het kasteel te verlichten werd het echt zoooooo mooi. Achter me stond een vrouw die begon spontaan te huilen zo mooi dat ze het vond. Nou vind ik dat wat overdreven maar mooi was het zeker.

2013-11-09 18.13.34-BorderMaker2013-11-09 18.21.11-BorderMaker

Daarna besloten we naar Tinkerbell te gaan. Jeuj!! Tjah dan ben ik ook net een klein kind maar soms mag dat best! Ik had geluk vertelde de man. Het zusje Sneeuw Kristal van Tinkerbell was er ook! Ook vertelde die man dat ze er bijna nooit is. Nou bof ik effe ๐Ÿ˜‰

Eindelijk mochten we naar binnen en ja toen stond ik ineens oog in oog met zoals Wouter zei mijn tattoo. โ€œTinkโ€ zag hem meteen en ja deed mega enthousiast. Immers krijgen ze hier geen Red Bull maar Happy Bull ofzo hihihi ;). Na wat foto’s en een klets praatje met Tink en Sneew Kristal konden we weer verder!

DSC_1900-BorderMakerDSC_1905-BorderMaker

We hebben een rondje gedaan, helaas weinig foto’s gemaakt deze avond. Het was wat lastig om mooie foto’s te maken in een donker park. Wel hebben we alle attracties kunnen doen en het was helemaal niet druk. Zoals eigenlijk nergens was afgelopen dagen. Ze vertelde ons dat dit te maken had met de periode na Halloween. Nou prima!

DSC_1911-BorderMaker DSC_1912-BorderMaker2013-11-09 20.31.04-BorderMaker

Toen we uit de attractie van de Kleine Zeemeermin kwamen (welke overigens echt van top niveau is gemaakt) was er een vuurwerkshow bezig. Wij dachten dat dit net als in Parijs bij het kasteel was. Nou bleek dat ze over het hele park verschillende plekken het zelfde deden en dus kon je het vanuit het hele park zien! Wauw wat is dat een toffe belevenis. Niet perse met 100000 mensen op 1 plek staan maar gewoon op de plek waar je op dat moment bent. Ja daar kunnen ze in Parijs nog genoeg van leren ๐Ÿ˜‰

Toen we in Tomorrowland aankwamen zijn we opzoek gegaan naar Stitch immers mag Wouter ook wel even zich een klein kind voelen :D. Het is echt een lachwekkende attractie en dan ook echt leuk gemaakt! Daarna zijn we in Space Mountain geweest… DAMN!!! Deze mag zo ook in Parijs komen! Zo gaaaaaaf! Ik heb echt zo hard gelachen tijdens de rit ๐Ÿ˜€ Weg met die rammelbak in Parijs zet dit er neer! Ja ik vond het echt super gaaf ๐Ÿ™‚ Ook hebben we nog een rondje in de Peoplemover gedaan. Erg leuk maar ze hadden dit van mij over het hele park mogen uitbreiden.

2013-11-09 22.42.14-BorderMaker 2013-11-09 22.42.33-BorderMaker

Na dat we uiteindelijk alles gedaan hadden was het ook alweer half 12. Dus tijd voor de winkeltjes. Ik heb wel wat toffe dingen gezien maar dacht ach dat koop ik van de week wel. Het enige wat ik wel al meenam was het souvenirs boekje. Altijd leuk omdat terug te kijken.ย 

Tijdens de reis terug naar de auto, besloten we bij de buurman van het hotel Ronald mc Donald nog even snel wat eten te halen, dit kan hier ook de hele nacht want ze zijn gewoon 24 uur open, om dit vervolgens lekker op het hotel op te peuzelen. En ja toen we naar bed gingen zag ik ineens tussen alle knuffels een doosje liggen… Ik hoor jullie al denken… Een aanzoek?!

2013-11-10 11.44.55-BorderMaker

Nee helaas, lieve lezertjes het waren gewoon prachtige Tinkerbell oorbellen! Ja ze zijn echt werkelijk prachtig! Ik ben er dan ook super blij mee!

Ondertussen hebben jullie je avondeten op en zitten wij ons ontbijt nog weg te peuzelen om vandaag een soort van rust dagje te houden en we lekker gaan shoppen! Wat we vanavond gaan eten en wat we verder gaan doen zien we wel. Morgen gaan we naar Bush Gardens.ย Hier ben ik ook nog niet geweest. Weet wel dat ik er super veel zin in heb. Ook iets nieuws voor mij!

2013-11-09 18.16.07-BorderMaker

Liefs,
Wendy & Wouter

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar ging mijn lieve vriendinnetje Angelique naar de States. En eigenlijk proberen we altijd wel iets voor elkaar mee te nemen. Al is het me dit keer niet gelukt... En dit setje kreeg ik destijds van haar.
  • Terwijl we dit schrijven is het bij ons zaterdag avond en bij jullie al zondag ochtend. Hier zijn we ondertussen druk bezig om onze koffers te pakken om morgenavond (zondagavond dus) weer terug naar Nederland te vliegen. Maar toch wouden we nog even een prachtige dag of eigenlijk 2 met jullie delen.

Leave a comment to Let the memories begin!

  1. Super gave dag voor jullie geweest en wij genieten een beetje mee veel plezier met shoppen xox

  2. Hahaha huilen omdat de lampjes aan gaan, echt Amerikaans! Lol!
    Enneh…mooie oorbellen hoor, maar een aanzoek zou zo leuk geweest zijn ๐Ÿ˜‰ Hahaha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge