Let Me Introduce You *NailPaintLove*

Een nieuw stukje Walhalla? Waar? Juist op Internet. Ben je gek op alles wat bij nagels hoort. Dan is dit een nieuw Walhalla voor jou!

Voor mij is het niet echt nieuw meer. In December kreeg ik een mail van Nadia over haar nieuwe shop. Ik kreeg wat gegevens en kon zo alvast een beetje rond neuzen. Na het rond neuzen kreeg ik al gauw de vraag of ik het leuk vond om samen te werken. Zij doet de shop en ik het stukje blog. Zo blijft een shop toch actief en niet maanden het zelfde. Na wat over en weer gemail waren we het er al gauw over eens en kreeg ik een soort van vrije opdracht. Iedere week zal ik op NailPaintLove dan ook een artikel plaatsen.

Nu een maand verder en een week na de opening van de shop, wil ik natuurlijk deze shop ook graag aan jullie voorstellen. Nadia is een beginnende ondernemer en kan dus wel wat promotie en waar nodig feedback gebruiken. Merken als Orly, Color Club en Misa staan al online en wie weet wat de toekomst nog meer voor prachtige merken brengt!

Ook is NailPaintLove te volgen op Instagram, Twitter en Facebook. En een leuk weetje, op Instagram loopt momenteel een winactie! See You At NailPaintLove
Wendy Liefs

You might also like:

 • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)

Leave a comment to Let Me Introduce You *NailPaintLove*

 1. Super leuke webshop zeg! Al eventjes rondgekeken. Ga daar vast eens een bestelling doen! 😀 Haar link naar Instagram op haar site doet het niet. Die van jou wel. Volg nu en doe mee met de winactie!
  NailTalk onlangs geplaatst…Revlon – 030 IntrigueMy Profile

 2. Wat leuk! Ik ga zo gelijk even kijken!
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Pretty Snowflakes nail artMy Profile

 3. Wat leuk een leuke tip, ik ben even wezen kijken en het ziet er heel goed uit, ik ben de webshop ook gaan volgen op facebook….
  Petra onlangs geplaatst…De vergelijking: HaarborstelsMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge