Let It Glitter *Space Ranger*

Owjee alweer zo’n prachtige indie lak. En na deze zullen er ook zeker nog vele volgen. Mijn mooie nagellak rek komt ook steeds voller en voller met prachtige handgemaakte indie lakken.

1 van de eerste indie merken die ik aanschafte was Let It Glitter. Hierna was ik ook snel verkocht. Wat een fantastische lakken. En al gauw breide zowel de indie collectie als de collectie met Let It Glitter lakken flink uit. En als je dan ook nog eens Disney fan bent en deze lak tegenkomt… Ja dan kan je hem niet laten staan.

Space Ranger, -ben je Disney Fan? Dan weet je dat dit van Buzz Lightyear afkomstig is- is een super mooie multi colored flakes topcoat. In de blanke basis zie je goed allerlei kleuren voorbij komen, van blauw, groen, paars tot roze en nog veel meer. Ik heb 1 laagje over een zwarte basis gedaan. Je kan de lak gewoon lakken maar je kan ook een beetje op een spons aanbrengen en het op je nagels deppen. Hierdoor word het resultaat dekkender.

Ik vind de lakken van Let It Glitter echt super mooi en fijn in gebruik. Ze drogen snel en bevatten prachtige glitters, pigmenten en andere ingrediënten. De lakken van Let It Glitter zijn 5-free en worden NIET op dieren getest! Ook zijn de lakken verkrijgbaar in 5ml – €5,00 en 11ml – €8,00.

Ben je nu net zo enthousiast als mij? Dan neem zeker eens een kijkje op de Let It Glitter Etsy shop!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Let It Glitter *Space Ranger*

  1. OH wauw, glitters! Wat een prachtige lak! Heel mooi!
    Mirjam onlangs geplaatst…COTM December: Christmas NailartMy Profile

  2. Super fijn dat je deze zo mooi vind! Hij staat je goed 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge