Let It Glitter *Soulmate*

Het is alweer even geleden dat ik deze lakken van Let It Glitter kocht maar ook dat de combinatie online stond. En nu vind ik het toch maar eens tijd om deze prachtige Soulmate aan jullie te showen.

Let It Glitter heb ik leren kennen via (de inmiddels gesloten) webshop GetYourNailsDone. Mijn eerste kennismaking met indie polishes. En ja daarna hield het niet meer op ;). Let It Glitter vierde eerder dit jaar haar 2 jarige verjaardag en bracht een prachtige collectie op de markt.

Soulmate is 1 van de lakjes uit deze geweldige collectie. De naam klopt voor mij ook echt helemaal. Het zou mijn soulmate kunnen zijn. De lak is neon roze en dekt met 3 dunne laagjes prima. De droogtijd is super en je kan lekker vlot weer verder met andere dingen. Ja, dit is weer zo’n plaatje van Let It Glitter. Ze heeft er nog veel meer die je kunt vinden in haar Etsy shop. De lakken kosten €5,00 voor 5ml en €8,00 voor 11ml. Vind zelf de 11ml flesjes fijner en de prijs is ook prima!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens mijn vakantie in Amerika kwam het bericht dat Caroline van Lacquester haar herfst collectie ging lanceren. Oke, samen met mijn moeder even de lakken bekeken en een bestelling geplaatst. Helaas duurde het iets langer dan normaal maar vorige week lagen ze dan echt in de bus.
 • GlamPolish is een merk waar ik toch al een aantal lakken van heb. Maar op de 1 of andere manier is er nog maar 1 online gekomen. En hoe kan ik deze lakken nou achterhouden voor jullie! Shame on me!
 • Een lak die ik al vaker voorbij zag komen en helemaal geweldig vind maar nu via een blogsale op de kop heb kunnen tikken. Dus tijd om deze lak met jullie te delen zodat jullie ook kunnen mee genieten.

Leave a comment to Let It Glitter *Soulmate*

 1. Wat een onwijs mooi kleur!!!
  Lonneke onlangs geplaatst…Mini Unboxing | BigGreenSmile & Dr. HauschkaMy Profile

 2. Erg lief en zoet kleurtje, mooi!
  Mirjam onlangs geplaatst…Swatch: Etos Nailpolish – Soft SeaMy Profile

 3. Eerste wat ik dacht: WENDY kleur haha, tof kleurtje en mooie dekking.
  Angelique onlangs geplaatst…Manhattan soft rouge lipstick 1 festival hunterMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge