Let It Glitter *Lady Of Life*

Van de week konden jullie in mijn artikel over GYND Let It Glitter al zien dat Suzanne van Let It Glitter prachtige lakken kan maken. Vandaag laat ik een lak uit haar eigen collectie zien.

Let It Glitter heeft diverse leuke collecties die je kunt kopen bij GetYourNailsDone.nl. Ik vind ze echt allemaal erg mooi en ze hebben allemaal iets unieks. In de laatste collectie ‘Garden of Eden’ van Let It Glitter zitten ook 3 redelijk gewone lakken. En vandaag laat ik jullie Lady Of Life zien. Het vierkante flesje vind ik er erg netjes uitzien. Aan de voorkant staat het logo van Let It Glitter en achterop staat de naam van de lak. Het flesje is gevuld met 11ml. De ronde volle kwast lakt erg soepel.Lady Of Life is een grijsblauwe/lila achtige kleur met een super mooi holografisch effect. Dit maakt de lak gewoon super speciaal. Met 2 laagjes is de lak mooi dekkend. Ook droogt de lak erg snel.

Ik vond het leuk om Lady Of Life nog wat extra’s te geven en besloot om met een dottingtool en mijn zilveren PUPA holografische lak bloemen te maken. Lekker simpel maar wel een leuk effect.

De lakken van Let It Glitter zijn allemaal indielakken en dus met de hand gemaakt. Ook zijn de lakken vrij van Dibutyl Phthalate (DBP), Toluene, Formaldehyde, Formaldehyde Resin en Camphor oftewel 5-free!
De formule is daarnaast ook nog eens dierproef-vrij, geschikt voor veganisten en goedgekeurd volgens de EU richtlijnen!

Nog een reden om de prachtige lakken eens te bekijken op GetYourNailsDone. De lakken kosten rond de €8,00 per stuk maar dat zijn ze zeker wel waard.
Wendy Liefs

 

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Let It Glitter *Lady Of Life*

 1. Wauw mooi lakje en leuk effect met de bloemetjes! 😉
  Mandy onlangs geplaatst…E.L.F Baked Highlighter: Blush Gems (Dupe MAC Soft & Gentle)My Profile

 2. Een beauty heb je daar! Prachtig, een paarse holo, perfection! 🙂
  NailTalk onlangs geplaatst…Maybelline Acid Wash – Ripped TideMy Profile

 3. Wat mooi 🙂 was al zo benieuwd naar deze! Toffe nail-art ook!
  Margo onlangs geplaatst…Reactie op Getest: Laushine paarse nagellak door NailTalkMy Profile

 4. Ooh wat een mooie kleur!
  Mirjam onlangs geplaatst…TAG: 15 dingen die niemand je vraagt!My Profile

 5. wauw wauw en wauw meer kan ik er niet over zeggen, dat lakje van pupa vind ik trouwens ook wauw (:P)
  Angelique onlangs geplaatst…Treaclemoon cool melon frescaMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge