Let It Glitter *Hohoholographic Holidays*

Ow owjee, een Let It Glitter overload momenteel! En het is nog steeds niet alles… Maar ja ze maakt dan ook werkelijk prachtige lakken die ik als holo addict echt niet kan weerstaan!

Let It Glitter is een Nederlands Indie merk. Die werkelijk prachtige glitter lakken maakt. En zo afgelopen kerst met een prachtige holografische collectie kwam. Toen ik deze lakken allemaal voorbij zag komen werd ik toch heel erg hebberig en opslag verliefd! Ik moest en zou deze lakken hebben. De flesjes zijn vrij simpel vierkant en gevuld met 11ml. De kwast is mooi rond en lakt heerlijk.DSC_8367-BorderMakerFrozen, is een mooie witte lak met zilveren shimmers en heel veel holografische glitters. Normaal ben ik bang dat dit soort witte lakjes slecht dekkend zijn maar bij deze maakte me het niet echt uit. Met 2 wat dikkere laagjes of 3 dunne laagjes is deze witte lak ook mooi dekkend.O Holo Night, 1 van mijn favoriet uit deze collectie is een super mooie aubergine paarse lak met een mooie lineair holo effect. Als extra toevoeging zitten er prachtige rode holografische glitters in. Met 2 dunne laagjes is deze lak heel mooi dekkend!Christmas Lights, de aparte lak van het stel. De combinatie vind ik heel verrassend. Een grijs zwarte holografische lak met rode, groene en gouden glitters toegevoegd. Net als bij Frozen is deze lak dekkend met 2 wat dikkere laagjes of 3 dunne laagjes. De laatste foto is onscherp. Maar hierdoor zie het holografische effect wel erg goed!Ik ben nog steeds verliefd! Alle lakken drogen super snel en hebben ook nog een mooie glans als finish. Ik kocht deze lakken bij GetYourNailsDone.nl voor €5,00 per lak. Maar je kan ze ook vinden in de Let It Glitter Etsy shop.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Let It Glitter *Hohoholographic Holidays*

 1. Oh wauw! Wat een mooie en feestelijke lakken! Het paars/aubergine lakje vind ik echt super, wauw!
  Mirjam onlangs geplaatst…Rimmel London Matte Velvet – Velvet TouchMy Profile

 2. Tjoehhhhhh, O holo night vind ik echt onwijs apart, de kleur en het bijzondere effect…. helemaal mijn smaak, erg mooi!
  Petra onlangs geplaatst…Color of the day: Shooting star 03 van Catrice…My Profile

 3. Wauw wat een prachtige lakken zeg! Vind die eerste erg mooi. Heb de tweede ook!
  NailTalk onlangs geplaatst…Douglas – 09 MariaMy Profile

 4. Mooie zijn deze lakjes en ik houd hier echt van. De prijs valt ook mee zeg toch eens kijken bij GetYourNailsdone.
  Lonneke onlangs geplaatst…3x roze nagellak in de Valentijn maand | Hema, Catrice & EssieMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge