Let It Glitter *HoHoHolographic Holidays*

Jullie hadden nog 3 lakken tegoed van Let It Glitter. En vandaag zien jullie dan ook de laatste 3 lakken uit de Ho-Ho-Holograpihic Holiday collectie.

Ik ben echt fan van deze kerst collectie. Suzanne heeft iets super tofs neergezet met allemaal verschillende kleuren maar toch is het 1 geheel. En dan hebben we nog een heerlijke glitterlak erbij. Ja deze collectie is gewoon op en top geweldig en zeker buiten de kerstdagen te dragen. Denk eens aan het heerlijke zonnetje wat op die holografische lakken schijnt!

Mistletoe is een groene holografische lak met ook nog eens 2 maten groene holografische glitters. Ziet er gewoon super uit. Met 3 laagjes is de lak mooi dekkend en hij droogt ook lekker snel.Santa’s Suit is een bordeaux rode lak met ook nog eens rode glitters. Alles wat deze lak maakt is holografisch wat natuurlijk een heerlijk regenboog effect geeft op je nagels. Ook deze lak is dekkend met 3 laagjes en droogt lekker snel.Candy Cane is een vreemde eend in de bijt. Er is niets holografisch aan deze lak maar hij is zeker niet minder leuk. De lak bestaat uit een blanke basis en glimmende rode en groene glitters en ook nog eens matte witte glitters. Ik besloot 1 laagje over een zwarte lak heen te doen om het effect met jullie te delen.Ow Suzanne wat doe je me aan met al deze mooie lakken. En dan niet te vergeten die nieuwe collecties allemaal. Ja ze is een duiveltje van mijn portemonnee. Maar goed de lakken zijn dan ook erg mooi. De lakken van Let It Glitter zijn te koop in haar eigen Etsy store maar ook terug te vinden in de shop van GetYourNailsDone.
Wendy Liefs

 

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Let It Glitter *HoHoHolographic Holidays*

 1. Santa’s suit vind ik de mooiste van de drie! Alhoewel de andere twee ook erg mooi zijn hoor! 😉 Xxx
  Mandy onlangs geplaatst…Wat make-up al niet kan doen…mijn metamorfose. (+ review “makeup eraser”)My Profile

 2. De laatste lak vind ik echt geweldig….Ik moet wel zeggen dat dit erg geslaagd is als kerstcollectie, ik kreeg er echt dit gevoel bij…top!
  Petra onlangs geplaatst…Monday Manicure: Confetti ….My Profile

 3. Hele mooie lakken! Holo is altijd goed. De laatste is echt een kerst lakje vind ik, leuk!
  NailTalk onlangs geplaatst…El Corazon Art Top Coat – 421/3 MultiMy Profile

 4. Leuk om te lezen! En sorry dat ik je blut maak 😉

  *evil laugh*

  Liefs

 5. Groen én holo, dat kan niet verkeerd gaan bij mij.
  De bordeaux rode is ook erg mooi!
  Dailynailsart onlangs geplaatst…Peachy WatermarbleMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge